Darkorbit gelişme önerisi olan ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ▲▲▲ПAHДOPA▲▲▲ tarafından 16 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaşlar, darkorbit tr1 'de oynuyorum oyuna sürekli girebilen biri değilim(Bu aralar).Yazları daha çok etkinim.

25 lf3
    1 lf4
    18 bo2

8 iris(kalp uçuş düzeni)

irisler ve lf4 'ler 2.seviyeye geliştirildi.

2 hangar(Goliath+spearhead)

13 arge

190 m credi+29 bin uridium

Pet 12.Seviye (kami 2,ticaret 2,oto yağma 2,hammadde toplama 2 ve tamir modülü 1) 2 tane 2.seviye radar protokolü var.Pet'de 2 tane modül yeri ve 2 tane lazer yeri var.

Alpha+beta bitti.Zeta 99 parçada .gamma 45/82.

skylab seprom 16.seviye kalan hepsi 20.seviye..

Elimde 20 tane roket ince ayarı var.

Elimdekilerin genel özeti böyle.

Şu an düşündüğüm bir kaç şey var.

Önce argemi basayım ,Zetayımı açıp bitireyim(Onun için vip almam lazım,malum kamikaze lazım),yoksa 1 milyar credi yapıp aegis mi alayım? 100 bin uri yapıp elmas uçuş düzeni de yapabilirim.Ne yapmalıyım kararsız kaldım..

2. *Soulfly*

*Soulfly* User

zetayı bitir zaten az kalmış. ordan 50 dosya gelicek üzerinide gelen uriyle ve sende olanla tamamla arge yap biraz.

3. Uriyi biriktirip kamikaze 3 almalımıyım ? yoksa kamikaze olmadan da bitermi bu kapı ?
    Sonuçta vipte almam gerekecek

4. *Soulfly*

*Soulfly* User

valla kardesim ben 8 iris gemiyle vip kami falan olmadan 20 zeta yaptm. 1-2 de biraz zorlanrsn ama zaten taktin belirliyosn kafanda anlıyosn nasıl kesmen gerektiğini. sorun olmaz senin geminde kötü durumda değil zaten suan. kami masrafına girme derim ben. en az 18 arge olki kalkanın sağlam olsun. tabi 24 olman şart. yavaş yavaş

5. Tamamdır, cevapların için teşekkürler.Konu kilitlenebilir.

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bir daha ki sefere üyelerimizden fikir almak istediğiniz bu tür konuları lütfen yeni başlayanlar kısmına açınız

İkinci olarak cevap veren üyemize teşekkür ederiz

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.