Darkorbit Genelleme

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 26 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Ben bu oyunu 2008-2012 yıllarında oynadım oyun bu kadar paraya dönük değildi. Şimdiki yıla bakıyorum birisi oyuna sıfırdan başlasa belki 1 yılda anca fullenir o zamana kadar 10.000 defa düşman tarafından imha edilir. Oyundan artık zevk almaz bırakır. Darkorbitte gemi yükseltme ve geliştirme özelliği gelecek. Milyonlarca uridium harcanacak. Ne gerek var bana bu oyun ne veriyor ki? Ben bu oyuna girdiğim vakit zevkine mi oynayacam yoksa fullenmek için sürekli kasma peşinde mi koşacam yada uridium mu alacam.
    Oyuna vereceğim parayla bodrumda 5 yıldızlı otelde tatil yapalım.
    Şimdi bu yükseltme ve gelişme gelince çok zorsa bu oyunu bırkacam.
    Artık sıkıldım herşey para dönük 3 aydır bu oyundayım. Zaman geçtikçe bu oyun ne kadar para tuzağı olduğunu anladım.
    Düşüncelerimdi herkese bol şans!!!

2. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Sizi bu düşünceye iten nedir bilemiyorum lakin şöyle belirtebilirim. Darkorbit bir Uzay Savaş oyunu. Savaşıp eğlenebilmek için önce emek verip fullenmek gerek. 8 İrid droidini Açık Arttırma'dan (ihale) alabilirsiniz. aynı şekilde LF3, G3N-7900 Hız Jeneratörlerini, SG3N-B02 /B01 Kalkan jeneratörlerini de Açık arttırmadan alabilirsiniz. Uridiumu sadece Apis ve Zeus droidlerine ayırabilir veya Korsan Sandığı ve LF4 Lazer silahı (Ganimet Kutusu) içinde kullanabilirsiniz bunlardan apis zeus parçasıda düşmektedir. Zeta kapısı yaparak Havoc Droid tasarımı, Ganimet kutusu ve Arge dosyaları da elde edebilirsiniz ki yeni güncelleme yeni oyuncuları fazla uğraştırmadan SG3N-B03 ve Prometheus Lazerleri ile hızlıca ilerlemelerini sağlamak.
    Oyun zor ve para üzerine kurulmuş DEĞİL. Tamamen Sabır ve eğlence işi.

iyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ekim 2019
    .Paradoks. ve Minerva bunu beğendi.
  3. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Doğru mantıklı diyorsun ama oyunu fulleyene kadar 1 yıl geçer o zaman savaş yok sürekli kasmak var o da sıkıcı geliyor bir süre sonra beni de anla.

4. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Görevlerde 10 adet prometheus zaten verilmekte ki güncelleme sonrası daha hızlı fullenebileceksiniz.

İyi forumlar.

5. Ben 2008 de başlamıştım oyuna. Bu zamana kadar oynadımda ama gerçekten bu gelecek güncellemeden sonra sıfırdan kimse oyuna başlamaz başlasa bile sıkılıp bırakır. Lakin zaten sıfırdan kimse eliyle kasmaz malesef bot gibi bir illet var. Önce bu kadar yenilik gelene kadar botçuları bannlasın sistem. Saçma bir sistem geldi belli saat oynayınca aldığın ödül azalıyor. Fakat botçular azalacağına gelin bakın tr1-5 serverinde daha da arttı. Ben bu oyunun yakın zamanda iflas edip kağanacağını düşünüyorum, ama inşallah yanılırım inşallah botçular bann alır ve oyun kapanmadan emek hırsızlarına meyil vermeden devam eder. Tabi ki bu bir ütopik düşünce :) ben de şuan zaten bıraktım çübkü sürekli yenilik geliyor bot kullanmadığım için uridium her zaman milyonlarda olmuyor. Bu beni ve benim gibi bot kullanmayanları olumsuz etkiliyor. ***