Öneri darkorbit gidişatı iyimi kötümü

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve polisa13 tarafından 17 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

darkorbit gidişatı iyimi kötümü

1. iyi

26,3%
  2. kötü

73,7%
  1. polisa13

polisa13 User

Eski darkobit mi şimdiki mi iyi

darkorbit te gelen güncellemeler iyimi kötümü

Bot lar kaldırılsın ve banlasın

chat banı ları düşürülsün

darkorbit gidişatı iyimi kötümü

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 May 2019
  2. RobinKudin

RobinKudin User

yaw ben büyük harfte unutuyorum sonra banı yiyoruz grupta konuşamıyoruz

3. polisa13

polisa13 User

oyu kulanı

4. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Öncelikle "Güncelleme ve Fikir Havuzu" bölümünün amacı oyuna eklenmesini istediğiniz yeni fikirleriniz içindir.

Konunlarınız uygun bölüme taşınmıştır. Her başlık için ayrı bir konu açmanız forum kuralları gereği yasaktır. Tek bir konu içerisinde birden fazla kafanıza takılan, diğer kullanıcıların ne düşündüğünü öğrenmek istediğiniz konulardan bahsedebilirsiniz. Bu nedenden dolayı açmış olduğun 4 konuyu da birleştirdim.

Bu bölümde diğer kullanıcıların görüşlerini almaya devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. polisa13

polisa13 User

tmmm tşk ler

6. 2014'te bir oyuncu oyuna parayı yatırıp saatlerce oynayan oyuncunun alamıyacağını hemen elde edebiliyordu ve parası olan bir nevi oyuna hükmediyordu. Uri çekip kutu alıp lf4 eksiklerini hemen tamamlayıp geliştirmeleri hemen yapıp argeyi yapıp 2-3 haftada full bir oyuncu olabiliyordu. Ama şuan oyuna para yatıran oyuncu sadece bir artı kazanmış oluyor. Prometheus lazerini ele alalım uri çekerek anahtarları ve rsb'yi alabilir kapı yapıp(ki bunun içinde uğraşması lazım) kredi ve x4 kasabilir. Ama yine de o rinusku kasmak zorunda, belli bir emek harcaması lazım. Buda oyunun bir nebze olsun daha adaletli olmasını sağlıyor.
    Yani demek istediğim;
    Oyunun şuan ki sistemini 2014'teki haline tercih ederim ama 2014'teki oyun içeriğini şuana tercih ederim.

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. polisa13

polisa13 User

ben 2012 terci ederim :)

8. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım. Bu konu altında oyunculardan oyun ile ilgili görüş alabilir sizde fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

İyi oyunlar.

Lyngvia bunu beğendi.

9. İyi olmadı ve olmamaya devam edecek mafya vari tipler olduğu sürece oyun iyi günler görmeyecek...

Oyun bitti zaten bir çok oyuncu için.