Darkorbit gmail

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UçanNinja tarafından 25 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. UçanNinja

UçanNinja User

İyi günler uzun zamandır darkorbit oynamıyordum yeniden başladım gmaile gelen kodları kullanmaya çalıştığımda (t1de oynuyorum) kod kullanılmıştır diyip 704 numaralı hata verip darkorbitin anasayfasına atıyor en son pusatla ilgili bi mail gelmişti pib 100 dede aynısı oldu nedenini merak ettim acaba neden böyle yapıyor

2. Bildiğim kadarıyla maildeki bonus alma linkini tıklayınca oyun giriş sayfasına atıyor ve oyuna giriş yapınca bonus otomatik olarak hesabınıza aktarılıyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

İYİ FORUMLAR.

3. UçanNinja

UçanNinja User

Benim sorunumda orada anasayfaya atıyor ama girdiğimde ödülü alamıyorum üstelik linke tıkladığımda 714 adlı bir hata veriyor

4. Bu konu beni aşıyor . Supportta iletişime geçiniz lütfen. Muhtemelen kodun belli bir kullanım süresi vardır.

İYİ FORUMLAR.

5. UçanNinja

UçanNinja User

Supporta mesajımı attım dostum teşekürler

6. Merhabalar;

Konunuz kilitlenmiştir.Bu konuyu support ile görüşmeniz gerekiyor 48 saat içerisinde size geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.