DarkOrbit Görsel Albümü

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Minerva tarafından 20 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KruelSiege

KruelSiege User

Ebedi kapı 12 IAC veriyor muydu :eek:

2. KruelSiege

KruelSiege User

Eski gemilerle takılmayı seviyorum

3. Saturn stabil modülleri gayet iyi aslında, gemiye ufak bir rework gelse kullanılır, benim de çok sevdiğim bir gemi.

slayer1949 bunu beğendi.
  4. KruelSiege

KruelSiege User

Ekran görüntüsünde hepsi çıkmadı. 3 farklı tren grubu var. 24 gemi yapıyor. Benle beraber 4 kişi canlı oyuncu. 2 albay ve 1 kurmay albaydan oluşan ekstra grup da birbirine bağlamış gemileri ama trenden farklı olarak hareket etmiyorlar.

Bu kadar bariz bir şekilde nasıl bunları yapıyolar cidden anlamıyorum. Ha benim işim geliyor her mind'den çöp düşürüyorum ama ya bu klanlara klanım ittifak olmasaydı ne olacaktı? 2 saniye dayanamazdım

5. slayer1949

slayer1949 User

yok artık! normal bir klan bunlarla baş edemez anında teklerler adamı inanılır gibi değil. böyle bir şeyi 2010 da görmüştüm youtubede halen vardır videosu demek geri hortlamışlar

6. KruelSiege

KruelSiege User

2010lu yıllarda böyle bir şey var mıydı hatırlamıyorum. Bildiğim kadarıyla 1-2 yıllık bir mesele bu

7. slayer1949

slayer1949 User

vardı ama kimse inanmıyordu keşke denk gelsem o videoya hatta 2-3 de lenovlar yapıyordu

8. slayer1949

slayer1949 User

[​IMG] 2012 o zamanlar yeni ünvan gelmişti galiba 12. seviyede rütbeme bakın :)

AlphonseElric ve .Mephistos. bunu beğendi.
  9. KruelSiege

KruelSiege User

darkorbit ekibine satın alımlarla biraz destek çıktım. server parasını çıkarsınlar da bir daha koskoca 2 gün oyunu kapalı tutmasınlar

bu satın alımlarla birlikte payment ile alınabilecek gemi kalmadı ama payment ile alınabilecek birkaç tasarım hala mevcut. onları da paket olarak satıyolar. dusklight falan. muhtemelen obsidyene falan gelir ilerde. o yüzden almıcam :p

kafamda türkiye tasarımlı diroit düzenlerini uridium ile almak da var ama unity'e geçmeden almıcam. oyun kasıyor. diroitlerimi açmıyorum

uzay kupası dedikleri tasarım goliath champion ülke tasarımları. 16 tane aldım. eksikti

kötü yorumlar gelsin bakalım :D

Edit: oyunu türkçe açmama rağmen purchased ve satın alındı gibi iki farklı ibare var. mod arkadaşlar geri bildirim olarak alabilirler. bi ara yazım hataları için konu açmışlardı :D

Ayrıca bazı cümlelerin sonunda nokta var bazılarının sonunda yok. TEXT'ler farklı girilmiş hep kodlara

.Mephistos. bunu beğendi.