Öneri DarkOrbit Güncelleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZaLiM_1453 tarafından 22 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu fikirler oyuna gelmeli mi ?

1. Gelsin kanki

50,0%
  2. Yok la ne yapcan bunları

50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZaLiM_1453

ZaLiM_1453 User

Merhaba arkadaşlar. Oyunda güncelleme olacaksa bence bunlarda olmalı diye düşünüyorum. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. Ben böyle birşeyler düşündüm ama doğrudur yanlıştır siz yorumlayın.

1-Hangarda kullanılmayan gemileri satmak : Hangarda kullanmak istemediğimiz gemileri satabilelim. Mesela bize oyunun başında verilen bir gemi. Onu satıp ambarımızdan, hangarımızdan çöplüğe yollayalım. Eğer hiçbir gemimiz kalmazsa oyun bize tekrar o gemiyi versin :D (Ambara zor giriyoruz zaten boş gemilerde buna büyük etki veriyor silelim belki daha hızlı gireriz sorun çözülür :D

2- Oyunda kullanmak istemediğimiz DROİT tasarımlarını silebilelim :D bende 2 tane çok gereksiz gördüğüm tasarımlara sahibim bunları silmek istiyorum ama sil tuşu yok :D

3- Oyunda standart bir kullanım çubukları var :D bize hemen yan tarafta ("PVP-PVE") olarak seçenekler verilsin

bunları tıkladığımızda hemen 1'e beyaz lazer 2^tuşuna rsb koysun :D bunları biz ayarlayalım kasılırken birden adam geldi direk savaşa geçelim (PVP) basalım beyazı rsbyi :D

4- petin yakıt masrafının düşürülmesi gerek veya pet yakıt yemesin fiyat aynı yakıtı tasarruflu yesin :D

5- özel yakıtlar olabilir mesela CREDİ ile alınan yakıt olabilir vede URİ ile olabilir (ÇOĞU KİŞİ CREDİ) ile yakıt alabilir ama bunu bazı dezavantajları olacak :D

-CREDİ İLE ALINAN YAKIT (KUTU TOPLAMA - ÇÖP TOPLAMA - PET TAMİRİ) gibi şeyler için kullanılabilir

-URİ İLE ALINAN YAKIT (KAMİKAZE - KOMBO TAMİR - FELAN GİBİ ŞEYLER İÇİN) kullanılabilir

valla ileri seviye adamlar kami kombo kullanıyo ama benim gibi gariplerde yok :D anca çöp kutu toplayalım URİ vermek istemiyoruz veriyoz çok çabuk bitiyor :D :D

DESTEK VERENLERE VERMEYENLERE GÖRÜPTE OKUMADAN GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER :D

2. anakin5555

anakin5555 User

-1 gereksiz bence k. Bakma

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.