DarkOrbit Haber Bülteni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ◐•тєямιηαтöя•◑ tarafından 13 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese merhaba, buna benzer bir konuyu eski DarkOrbit Forumunda görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti, ilk gördüğümde kahkaha attığım mesajlar oldu :D

Her neyse konuya geçelim, bu konuda kafamızdan değişik haberler uyduracağız ve buraya yazacağız. Ben başlıyorum:

TR1 serverinde iki klan arasında çatışma çıktı ilk gelen bilgilere göre 19 Goliath patladı, 43 tane de yaralı var. Hızla Aegis'ler olay yerine sevk ediliyor, olayın maliyetinin 58.019 uridium ve 32.592.958 credits olduğu açıklandı.

Alıntı:
    Cubikondan kaçan 16 yaşındaki protegit aranıyor görenlerin 3-6 sol alt cubiye haber vermesi rica olunur.

Başka bir örnek(alıntı):
    1-1'de dilenen Phoenix'i admin polisler güçlükle tutukladı, çevredeki oyuncuların tepkisi üzerine admin polisler rsb attı olaylar gerildi.

Çok güleceğimiz bir konu olacak herkesten komik haberler bekliyorum :)

*KORCAN96*[GHST] ve Bir-zamanlar... bunu beğendi.
  2. Muhabir loonie : Sayın Darkorbit forumu sakinleri TR3 den canlı bir şekilde bildiriyorum...

fazla aşırı hız yapan dodge lakaplı şahıs peşine adminleri taktı ve kovalamaca devam ediyor adminler yetişemiyor biri durdursun şu adamı :D

Dodge : Beni asla yakalayamayacaksınız !!

Andromeda : gemiyi kenara çek son uyarım ateş edeceğiz !

Dodge : Rüyanızda görürsünüz :)

Andromeda : ateş edin rsb ile jerenetörlerine hedef alın...

Dodge: allah ''ÇAAAT'' -_- Nerden çıktı bu goliath ya :mad:

Muhabir Loonie
    : Kaza yaptı ._. adminler gemisini 3 ay bağladı eğer bir daha aşırı hız yapıp trafiği felç edecek bir olay çıkartırsa adminler gemiye tamamen el koyacağını bildirdi :)

Hakim karanlık mod ve diğer güvenlik güçleri olan modlar tarafından sorgulanmak için mahkemeye çıkarıldı.

Muhabir Loonie: Neden aşırı hız yaptınız ?

Dodge : canım istedi :D

Karanlık mod : Hız yaptığınız için sizi bannlıyorum :p 3 ay bann aldınız

Dodge : Bi dakika ya Ben ne yaptım ya kurallarda hız yapmaktan bannlanma diye bir şey yok ??

Karanlık Kıyamet ve diğerleri (aynı anda) : Üst kurulun kararı !!

Dodge : allah allah !

Kıyamet mod : ayrıca sizin bir çok suçtan arandığınızı tespit ettik 3 ay olduğuna dua edin üst kurul merhametli çıktı normalde süresiz el konulacaktı geminize...

Dodge : Avukatım olarak Darkmen i ve erdem korkmazı talep ediyorum...

Darkmen : Modum bunlar yalandır bırakın adamı suçsuz günahsız gariban :D

Erdem korkmaz: Evet sayın modum darkmen doğru söylüyor bu adam suç işlemez iyi biridir :)

Karanlık : yalancı şahitlik ha sizleride isterseniz 2 hafta nezarete gönderelim ? kıyamet Modum şu dodge denen şahısa alkol metreyi üfletin değer kaç çıkacak.

Kıyamet : üfle şuna

Dodge : '' ÜFF ''

Kıyamet : Gözlerime inanamıyorum bu adam 0 alkol almış ? nasıl olur

Dodge : belki keyfimden hız yapmak istemişimdir ?? Problem ? :D

Karanlık mod : modlarım alın şunun yakasını doğru nezarete gemisine de el koyun 3 ay... nezarette 1 hafta geçirsin bakalım ters ters cevaplar vermekten dolayı sizi 1 haftada nezarete mahkum ediyorum. ayrıca ceza olarak yani kaza tazminatı olarak 30.000 uridium ve 100.000.000 credits hesabınızdan çekilecek.

Dodge: Ne dedim ya ne yaptım allah aşkına !!! :mad:

Fısıltı: İçeri geç...

Kıyamet mod: Bu adamın siciline bakarmısınız ? uzaylı yaratıklar ile x-3 de para karşılığında anlaşıp yarış yapıyormuş.

Karanlık : Vay utanmaz ! :D

Devam edecek :cool: Arkadaşlar bir kaç arkadaşımızın adını kullandım sadece eğlence amaçlı bir hikkaye yazayım dedim kendim ve değerli arkadaşların üzerinden :D hikkaye devam edecek isteyen hikkaye ye katılabilir her hangi bir kötü amacı yoktur hikkaye'nin sadece eğlence amaçlıdır.

Son düzenlenen: 13 Ağustos 2014
  3. TR4 Serverinde MARS Klanına Terbiyesizlik Yapan Kişiyi Kesmek İçin Olay Yerine Akan Jedi_Sith21 Ona 3 Kişi Dalınca Öyle Bir Kaçtı ki Hala Kayıplarda

*KORCAN96*[GHST] bunu beğendi.
  4. harita 2-4de sibelonun bölgesine girdiği iddia edilen 2 genç yamato sibelondan kaçarken vengeanceyle çarpıştı aegis birimleri hasarlıların durumuna müdahele ederken adminde sinirli sibelonu durdurmak için x4 atmak zorunda kaldı. hasarlıların aileleri ise bunun ihmal olduğunu düşünerek bölgedeki sibelonların sakinleştirilmesini ve önlem alınmasını istedi. :D

Açık artırmada diminsher teklifini son anda 10000 credi fazla basarak alan goliathı önceki teklifin sahibi vengeance aynı şirketten olmalarına rağmen motorundan x3 ile vurdu. bunun üzerine klanını çağıran hasarlı goli, vengeanceyi klanı ile linç etmek istedi olay yerine giden citadeller öfkeli klanı zar zor uzaklaştırdı hasarlı vengeance ise Andromeda moda klan hakkında suç duyurusunda bulundu. Öfkeli klan ise vengeanceye uri davası açtı. :D :D

5. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bügün öğlen yemegi arasında kaçak parlaklık ve dirift yapan sivaslı hakan yakalandı kefaletini ödemesi için tanıdık arkadaşlarına duyurulur
    Öğlen haberlerinden Jameika sundu :)

Tr1 deki kanlı çatışmanın sorumlusu ◐•тєямιηαтöя•◑ olarak gösteriliyor 16 yaşındaki protegit'inde ◐•тєямιηαтöя•◑'e çalıştıgı söyleniyor. Tr1 ◐•тєямιηαтöя•◑'den açıklama bekliyor.
    Öğlen haberlerinden Yiğitcan sundu :)
    Topu sana atıyim dedim :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ağustos 2014
  6. Prophecy

Prophecy User

şok şok şok
    ◐•тєямιηαтöя•◑ masum !!
    asıl suçluyla ilgili tanığımız konuşacaktır :
    (Cubicon)- Asıl suçlu Century falcondur.
    ---Ama bildiğimiz birşey var ki o da Falcon o sırada uyuyordu :D

aldığımız bir bilgiye göre Battle Ray protegitle çalışıyormuş..!

Jameika-TR bunu beğendi.
  7. Arkadaşlar konu biraz dağılmış sadece haber uydurup buraya yazacağız konu dışına çıkmayalım :D Örneğin benim ve Bir-zamanlar...'ın verdiği gibi haberler sunacağız :)

Forumda Link paylaşımı yapmayın...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ağustos 2014
    Jameika-TR bunu beğendi.
  8. Kayıp pet aranıyor bulana 30.000 uridium ödülü var :D

9. Darkorbit Magazin Bülteni :D:D:D

Flaş Flaş Flaş
    Global Amerika 2 1'cisi aynı serverden mmolu bir aegis ile birlikteyken yakandı-dı-dı Muhabirlere biz sadece uzaylı kesiyorduk diyen birinci son günlerdede mmolunun olduğu haritalarda gözüküyordu. :D

Şok İddia-a-a

TR4 serverinin birincisinin puşing yaptığı ortaya konuldu. Birinci iddiaları sert bir şekilde yalanlarken ID'si alınmak üzere supporta gönderildi. :D:D

10. Sabah haberleriyle karşınızdayız şok bir olay yaşandı!
    ABD 3 serverinde oynayan ve sıralamada 1. olan kişinin, başka klanlara transfer edilmesi bekleniyor. İddialara göre bu transferin aylık 53.958.782 creditse biteceği öngörülüyor. Konu hakkında klan ve sıralama oyuncusu ise soruları yanıtsız bıraktı.

11. Sabah haberleri DODGE canlı bildiriyor

tr3 de Sabah saat 09.25 sularında 5-3 de MMO ile EİC arasında çatışma çıktı çatışmada MMO ya ait 3 vega 1 goliath hayatını kaybetti soruşturma için Moderetörler inceleme başlattı.

Yaralılar için aegis gemileri olay bölgesine gidiyor.

İddalara göre çatışmanın eic e bağlı bir vengance'in Mmolu bir vengance e ateş açması sonucunda çatışma çıktığı söyleniyor...

12. Evet sayın seyirciler yeni haberlerle karşınızdayız ..

Bugün şok bir olay yaşandı, rsb kaçakçılığı yapan 13 Goliath tutuklandı, 11 vengeance ise gözaltına alındı.

Diğer bir haberimize geçiyoruz, kendisinin admin olduğunu iddia eden 1 kişi tutuklandı, tutuklanan sahtekarın onlarca kişiyi ''adminim'' diyerek dolandırdığı belirtiyor.

Evet, bu haberimiz ise TR6'daki VRU şirketinin toplantısıyla ilgili, toplantının bazı detayları elimize ulaştı, VRU şirketinin cari açığı 2 milyar credits'i aşınca gerginlik yaşandı, gemiler uzaya döküldü. Çatışmalar başladı ve 2 tane Bigboy hayatını kaybetti, uzmanlar olayın büyüyeceğini söylüyor.

-Andromeda- bunu beğendi.
  13. Yeni çıkan RB-214 lazeri üzerine halk haritalara döküldü. Böyle pahalılıklmı olur diyen gemilere citadeller müdahele etmek zorunda kaldı. Citadellere WIZ ve R-310 atan gemilere karşılık citadeller X1 ile karşılık vermek zorunda kaldı.

4-4 de iki klan arasında çatışma çıktı. İddiaya göre Klan Adı Yasaktır! klanından bir nostromo çatışdıkları klandan birisinin boss talonunu çaldı bunun üzerine abilerine nostromoyu şikayet edince 4-4 karıştı. Olaylarda 2 bigboyun yaralandığı ve 4-4 teki hasarın 150.000.000 mil credi olduğu açıklandı

1-1'de aşırı hız yaptığı öne sürülen bir goli dehşet saçtı bir Phoenix'in hayatına sebep olan olayda goliye 7 yıl hesap kapatılma istendi phonixin ailesi goliye uri ve credi davası açtı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ağustos 2014
  14. Evet sayın seyirciler yeni haberlerle karşınızdayız.

Bugün kan donduran bir cinayet yaşandı. Bir Goliath kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından öldürüldü bu faili meçhul cinayet üzerine şirket yetkilileri hareteke geçti ölen kişinin ailesi ve yakınları olayın faillerinin bulunmasını istiyor.

Evet, bugün trafik çok yoğundu 29 Spearhead ve 16 Vengeance'ye aşırı hız sebebiyle admin gemileri tarafından ceza kesildi.

Bir çok kişi uzaya döküldü protestolar yapıldı bu kez protestoların adresi 5-3 ve 4-5'ti. 5-3 ve 4-5 te patlamaktan yakınan onlarca gemi bir araya geldi 5-3 ve 4-5 haritalarını dağıttı olayın büyüyebileceği öngörülüyor.

Bir-zamanlar... ve Jameika-TR bunu beğendi.
  15. Biraz da alıntı haberlerle canlandırayım konuyu(aklıma bir şey gelmiyor :D)

3 tane tespit edilemeyen gemi Cubikon'u kundakladı, Protegitler'in uyuduğu Cubikon alevler içerisinde kalınca Protegitler Cubikon'dan atladı, can pazarı yaşandı.

Asfalt çalışmaları dolayısıyla 1-5-1-6 portunun bir süre ulaşıma kapatılması bekleniyor.

Türkiye ile Rusya sınırı gerildi elit gemilerimiz müdahale etti 2 pilot kayıp.

16. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Hepinizin eline sağlık çok güzel olmuş elinize sağlık. :D

İyi forumlar

17. Modum bir an sizin mesaj yazdığınızı görünce çok korktum acaba konu kilit mi vuruldu falan diye :D

Neyse yeni haberle karşınızdayız, 2-6 haritasında deprem meydana geldi, Cubikon'dan atlayan 18 Protegit hayatını kaybetti, 43 yaralı var.

18. 1-1 karıştı...:D:D:D

Eicli bir Goiath mmo'dan klanına almak istediği bir nostromoyu babası vermeyince kaçırmak istedi ancak nostromonun babası Solace durumu farkedince RSB ile goliyi kovaladı orta derecede yaralanan ve vücudunda yaralar olan goli acilen hangara götürüldü olay yatıştı derken sen bana nasıl yabancı damat getirirsin diyen solace ise X3 ile kızını kovaladı öfkeli baba supprota gönderildi çatışmada 2 defcom ve 1 leonun yaralandığı bildirildi

19. PET tacizcisi :D
    Alınan bilgilere göre Vru'nun gözetimi altında olan Pet tacizcisi hapishaneden kaçtı!
    İnsta kalkanlı korumalı hapishaneden nasıl kaçtığı hala bilinmiyor.Gardiyan Citadel yoğun dp tamiri altında.Söylediğine göre ''bir kaç koordinat uzağımda bulunan boss strenueR i keseyim dedim.Her ne olduysa o an da oldu.İstasyonun reaktörü durdu ve insta kalkan indi.Bir ema dalgası yedim ve pet im benim üstüme kamikaze attı.Ardından uber ve ucb-100 yemeye başladım.Adamı hedefliyemiyordum çok hızlıydı...Ben çok kötüyüm (doktor leonow) hemşire aegis lütfen seruma 29.bin dozunda dp ekleyin hastayı kaybediyoruz.''
    Bütün şirketlere duyrulur lütfen 5-3 de pet iniz güvenliğini sağlayınız ve her zaman tam can ve kalkan donanması olmadan pet inizi salmayınız.Sapığın 12,387 pet öldürme,7.621 pet yaralama suçundan aranıyor.Şirletler arası mahkemede 10 tane birden kamikaze 25 Citadel ateşi ile infaz edilecektir.Görenler lütfen admin gemilerine bildirsin devriyeler daha sık olmaktadır.

20. KARANLIK

KARANLIK User

Şok şok şok karanlık modun konuyu kilitlemeden geçtiği şok yarattı :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.