darkorbit hakkında düşüncelerim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXGöKMeLixX tarafından 27 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. darkorbite 2011 yılının 15 tatilinde başlamıştım8. sınıftaydım. o zamanlar oyun çok güzeldi annemin tuşlu telefonu vardı bi keresinde ondan uridium çekmiştim akşama kadar oynamıştım
    bigboyum vardı leonova teklif basıp almıştım en sonunda ticarette basınca kazanamasanda gidiyodu paralar çok üzülüyodum yaz tatiline kadar 1-3 de filan leonovla kasılıyodum öğlenciydim sabahları darkorbit kasıyodum sonra okula gidiyordum yaz tatilindede goliath aldım 1-5 e filan gittim ilk defa tabi o zamanlar değişik geliyor oyun yeni canavarlar filan eskiden böyle çok etkinlikte yoktu spaceball ve istila vardı kucurbicium filan çok güzeldi pet yoktu goliathın enforcer tasarımı filan vardı 64 bin lik 32 bin lik gemiler vardı defcom filan flaxları 6 yapıp satıyoduk leonovla neyse yaz tatilindede goliathla 1-6 da filan kasıldım sonra oyunu bıraktım işte ama varya facebookta nedense bana en samimi gelen ekip darkorbit ekibi itici capsler atıp oyuncuları baydırmıyor web tabanlı olmasıda ayrıcalık tek sorun euro ve dolar fiyatları işte uridiumun fiyatını arttırıyor neden böyle bir yazı yazdım bende bilmiyorum ama darkorbit bence türkiyenin en seviyeli kaliteli oyunu

GREED bunu beğendi.
  2. GREED

GREED User

:) sölicek söz bulamadım :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.