darkorbit hangar düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SCaRFFaCe tarafından 20 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

eşya silme kodu gelsin mi kısıtlama kalksın mı????

1. evt

100,0%
  2. hyr

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SCaRFFaCe

SCaRFFaCe User

hangarımda bazı eşyaları satamıyorum buna kısıtlama getirilmiş mesela sevmediğim saçma görsel olarak itici bulduğum droit tasarımlarını satmak istiyorum ama satılmıyor yani oyunda doğal olarak satılması gereken silahların bazıları bile satılamıyor

mesela ben deliyim kafam esti lf4 satıcam satamıyorum oyun izin vermiyor bu tamamen saçmalık droit tasarımı satmak istyorum hangarda görmeyi istemiyorum ki oyunda hiçö kullanmıyorum silemiyorum

yani hesap boşaltmalarına karşı önlem diyebilirsiniz ama koyun abi silme şifresi veya captha kodu öyle silelim örnek EŞYA SİLME KODU oluşturulalım ve 10 dakika geçerlilik süresi olsun mail adresimizden onay verelim 10 dakika isteiğimiz eşyayı silelim :)

mesela kullanmadığım çok goli tasarımı var hiçbirisinide sevmiyorum eskiden işe yarıyolardı şimdi yaramıyorlar silmek istiyorum gemiyi tamamen silmek istiyorum pasif gri durumda kalsın istiyorum :)

OYUNDA BİZE HİÇBİR SEÇİM HAKKI SUNULMUYOR ALMANYA NORMALDE ÖZGÜRLÜĞÜ çok seven bi ülkedir ama oyuna özel mi yapıyorlar bunu :)))

Kısıtlı bi oyun valla bana 2-3 dandik droit tasarımı çıktı gıcık oluyorum gördükçe :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Aralık 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.