Öneri Darkorbit Hayran Çalışmaları köşesi açalım !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●»LØØПIξ•TЦПξ$™«● tarafından 10 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Açalım mı ?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DO hayranlarının yaptığı ve oluşturduğu resim , hikaye , müzik , figür , şiir ve benzeri eserlerini bu tür bir konuda veya kategoride toplayamaz mıyız ? RAOD (Resim Albümü - Oyun Dışı) gibi yerler bu konuda yeterli yetkiye sahip değil bence. Hem , buradan çok beğenilen eserler de sosyal medyada paylaşılabilir. Ayrıca sosyal medyada eserini göstermek isteyenleri buraya yönlendirebiliriz. Hem buranın trafiğini de arttırmış oluruz ?

Nasıl fikir ama ?

2. olmalı bence :)

3. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Konunuz Güzel Beğendim Üyelerimizin görüşü önemlidir bekleyelim görelim.

VIII. Konu başlığı ve ileti içeriğinin tamamı büyük harflerle, renkli ve kalın yazılmamalıdır. İleti sayısını arttırma amacı ile konulara art arda ileti yazılamaz. Bu kuralın ihlalinde;
    * Gerekli konu başlığı ve/veya ileti düzenlenir, üye uyarılır.
    * Üye aynı şekilde devam ediyorsa 7 gün ila 15 gün arasında uzaklaştırma cezası alır.

iyi forumlar.

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

darkorbit fan clup olsun :)

5. Ben bu konuda hikaye yazarsam büyük ihtimal ban alırım :D Resimlerde ayrı bir dert :) ama güzel.

6. Aaa artık renkli yazamıyor muyuz ? 3 yıldır renkli yazıyorum ama sanırım kurallar değişmiş hiç uyarılmadım bu konuda çünkü. Neyse daha dikkat edeceğim sayın MOD'um.

7. Konuyu o renkler ile düzenli yapmak için sanırım. Kırmızı kalem ile yazarız ya hani başlıkları defterlerde :D O hesap.

Bir de , forumun yazılımı öyle. vBulletin , XenForo gibi yazılımlarda otomatikman renk paketleri mevcut oluyor. Bence Sandworm yazılımı kullanmalıydılar en azından sade olurdu forum öyle güzel olurdu :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.