Darkorbit hediye başlığı ile hesap çalmaya çalışmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LaNgUr-LuNgUr tarafından 22 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. admin bir hediye vereceksiniz hesap ismi şifresi yetmezmiş gibi email ve email şifresi istiyorsunuz email şifresi ne alaka bu almanlara güvenmiyorum açıkla yapar mısınız?

2. Bigpoint yöneticileri şifre bilgisi istemez.

Özellikle E posta şifresi vs istemez.

Muhtemelen dolandırıcıya denk gelmişsin.

VALEYARD bunu beğendi.
  3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Hiç bir şekilde hesap şifresini kimse ile paylaşmayınız. Hiç bir yetkili sizden şifre talep edemez!
    Sizden ricam e-posta adresininizin şifresini ve devamında hesap şifresini acilen değiştirmeniz olacaktır.

İyi forumlar.

4. 21jeriko21

21jeriko21 User

sayın admin hediye kod u verildimi veya vereceklermi öle bişi varsa nerden alacaz tşk:)

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Eğer bir hediye kodu dağıtılacaksa resmi Discord, forum veya Twitch kanalları üzerinden dağıtılır bu kanalları takip ederek haber alabilirsiniz.
    Lütfen sizden hediye kodu için hesap bilgilerinizi isteyen kişilere güvenmeyiniz! Bu kötü niyetli kişiler sizlerin hesablarını çalmaya çalışmaktadır.

İyi forumlar.

Merhaba,

Sizden ricam size gelen mesajın ekran resmin buraya ekleyebilir misiniz?
    Mesajınıza nasıl resim ekleyeceğinizi buradan öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Link olarak attım sizce uygun ve yeterli mi?
    Bu arada adamın attığı link e tıklarsanız hesap giriş ismi hesap şifresi email ve email şifresi istediğini görürsünüz teşekkürler
    Fotoğraf olmadı derseniz başka türlü atarım

Ben hesabımın şifresini değiştirmek istiyorum emailden onaylıyorum değişmiyor şimdide şifreyi gönder yeri çıkmıyor hesabımı nasıl güvene alacağım boşaltılmaya karşı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ekim 2018
  7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Link paylaşımı yasak olduğu için mesajınızı düzenledim. Gerekli yerlere bu durumu iletdim.

Lütfen ard arda mesaj yazmayınız. Mesajlarınızı birleştirdim.

Siz eğer hesap bilgilerinizi yazılan siteye girmediyseneniz, bir sorun teşkil etmez. Lakin yinede şifrenizi değişmekte fayda vardır. Sunucu kaynakl hesap şifresi, maila adresi vb. işlemler için onay maili gelmeyebiliyor. Lütfen bu konuda support ekibi ile iletişime geçiniz. Onlar size yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

8. Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Sizce bu mesajı atan hesap banlanır mı kesin yani bir çok kişiye atmış bu mesajı cezası hafif olmamalı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ekim 2018
  9. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Lütfen tek satır yazalım.

Tabiki cezası ne ise onu alacaktır, fakat cezası hakkında bilgim yok maalesef.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.