DARKORBİT İÇİN EN İYİ TARAYICI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfWar tarafından 6 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfWar

WolfWar User

Arkadaşlar darkorbit için en iyi ve hızlı tarayıcı hangisi ?

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bana göre yandex ve Maxthon dur.

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Haziran 2015
  3. Maxthon tek yeter. DarkOrbit dışındada çok işlevsel. Şu ana kadar hiç reklam gösterdiğini görmedim. 1.5 senedir kullanıyorum.

4. WolfWar

WolfWar User

Cevaplarınız için tekekkür ederim. Konu güncel.

5. ALTAY✔

ALTAY✔ User

Alışkanlığımdan dolayı Chrome diğeri ise Maxthon dur :)

erdem_korkmaz70 ve WolfWar bunu beğendi.
  6. WolfWar

WolfWar User

İlk çıktığından beridir bu oyunu oynuyorum Maxthon diye birşeyi ilk kez duyuyorum neden acaba ? Cevap verrn tüm arkadaşlara ve adminlere teşekkür ederim. Konu güncel. Birkaç kişi daha cevap versin.

7. Dostum zaten herkes aynı şeyi diyecek :) Maxthon , Maxthon ve yine Maxthon.

Benim bilgisayarım hurda ve Chrome'da yaşlı nene hızında oynuyordum. PvP'de adam kilitlemek mi ? Aşk olsun daha NPC bile kilitleyemiyordum :D Geçen gün Maxthon indirdim dayanamayıp. Zerre kasıyorsa ben de Loonie değilim. İnanamadım , bildiğin 2000 TL'lik bilgisayarda oynar gibi kasmadan oynuyordum , PvP'de adam kitleyip bum bum yapabiliyordum :)

Kısacası , Maxthon indir dostum.

Saygılar ...

- LOONIE TUNES

WolfWar bunu beğendi.
  8. WolfWar

WolfWar User

Cevapları için herkese teşekkür ederim konu kilitlenebilir. Kesin olarak Maxthon indircem :D

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.