Darkorbit için gereken sistem gereksinimleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheDarkMen_2 tarafından 7 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar;

Darkorbitle ilgili net bir sistem gereksinimi bilgisi yok. Ben kullandığım bilgisayarlardan topladığım bilgilere göre bir "sistem gereksinimleri" bilgisi topladım.
    Buyrun:

Minimum Sistem Gereksinimleri:

3.00 GHz Pentium 4 HT Teknolojisi ile birlikte. Veya üstü
    2 Gb Ram
    64 Mb Ekran Kartı (Tarayıcı oyunu olduğundan onboard ekran kartı olabilir.)
    8 Mbps İnternet (Ethernet olabilir kesintisiz olması için.)

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:

Core 2 Duo E7200. Veya üstü
    4 Gb Ram
    128 Mb Ekran kartı (Tarayıcı oyunu olduğundan onboard ekran kartı olabilir.)
    16 Mbps İnternet (Ethernet olabilir kesintisiz olması için.)

Üst Düzey Oynanış İçin Sistem Gereksinimleri:

Core 2 Quad Q6600. Veya üstü
    6 Gb Ram
    128 Mb Ekran kartı (Tarayıcı oyunu olduğundan onboard ekran kartı olabilir.)
    16 Mbps İnternet (Ethernet olabilir kesintisiz olması için.)

Evet arkadaşlar bu yazdıklarımla alacağınız tahmini fpsler:

Minimum: 15-25 (minimum ayarlar zaten sadece oyunu açar ve kasmalarla oynar bu bilinen birşey.)
    Tavsiye Edilen:25-40 (nadiren ufak kasmalar olabilir.)

Üst Düzey Oynanış: 35-60 (internet hızı düşmedikçe en ufak kasma olmaz.)

Arkadaşlar bu yazdıklarıma sisteminiz uyuyorsa ve buna rağmen kasıyorsa bilgisayarınzda arkaplanda açık olan internet, işlemci, ram kullanan programları kapatın hiçbir sıkıntı kalmaz. İnşallah işinize yarar :)

Not: Kopma olmaması için tavsiyem Wi-Fi kullanmayın Ethernet direk interneti alır hız düşmez ve kopma olmaz.

2. İnternet kopmaları çok sık yaşadığım bir sorun, mini harita yüklenmiyor, kapıdan atlıyorum gemi gidiyor ekran hala önceki haritada, bunlara çözüm önerin nedir ?

3. Kopma olmaması için ethernet kullanmanı şiddetle tavsiye ederim hatta onu da yazayım alttarafa bide chrome kullanmanı tavsiye etmem yandex iyidir.

4. Maxthon kullanıyorum ve Ethernet ? :)

5. yandexe geçmeyi bir dene birde o flash player ciddi sıkıntı çıkarta biliyor birde evde senden başka kaç kişi interneti kullanıyor?

6. Reis kablolu bizim internet, yani aynı anda sadece 1 kişi :) Birde ben diğerlerinden daha rahat oynuyorum bunda...

7. bilemem :) pc kaç yıllık bide ordan yürümeyi deneyelim. özelliklerini yazabilirmisin pcnin

8. Ram :

Ekran Kartı :

Pc kaç yıllık hatırlamıyorum 2 ya da 4 olması lazım, daha da az olabilir, toplama aldık.

9. ram den ötürü sıkıntı olabilir yani 20-30 fps alabilecek bir pc görünüyor. kullanılabilir ramin 2.99 olması kötü. 64 bit windows 7 kurmanı tavsiye ederim. ramin tamamını kullanabilirsin. 32 bit sanırım 3 gb yada 4 gb destekliyodu en fazla. 64 bitte çok fazla ama yani hiçbir sıkıntı çıkmaz

10. Acaip bir tahmin, Cubi'den azıcık uzaklaşınca hemen fsp 60lara fırlıyor ve cubi dışında fsp en düşük 51 gördüm, palada 45'in altına inmiyor, bşalangıç haritalarında 30-20 arası fps, ancak 64 bit için yeniden mi işletim sistemi almam gerekiyor ?

Birde Hadni dediğim oyunun 4. serisinde kasma var :D San a da kasmıyor ancak onda araba sürerken sağa bi basıyorum önce bi duruyor oyun sonra sağa geçiyor :D Onun için burada yapabileceğim bir önerin var mı ? :rolleyes:

11. bilmiyorum alman gerekebilir :) sanırım B4 den bahsediyosun onda ciddi bir ekran kartı lazım. ekran kartın o oyun için biraz düşük. bu kadar fps alabilmen güzel işlemcin yeni nesil gibi i3 ün mimarisi core 2 quad dan tabiki iyi :) B4 için yeni bir ekran kartı ve ram gerekebilir bide 64 bit sistem

12. B4 değil ------------ en bilindik oyununn 4. serisi işte :D

Son düzenlenen: 7 Temmuz 2014
  13. HAAAAAAA şu vurdulu kırdılı çok zevk aldığım roket atarla millete girdiğim oyun :D sorun ne anlamadım sistemin o oyun için fazlasıyla yeterli.

14. Şimdi arabayla gaza basarken hiçbir şey yok 0 kasma, ancak herhangi başka bir bi tuşa basıyorum, ilk önce oyun donuyor, sonra araba sağa dönüyor :D Bu yüzden hiç araba kullanamıyorum ara sıra oyun içide oluyor :(

Son düzenlenen: 7 Temmuz 2014
  15. Merhaba ,

Bilgilendirme ve emeğiniz için teşekkürler. Bir çok kişiye yararı olabilir fakat biraz maliyetli sanırım. :)

İyi forumlar.

16. Mübarek :) o ne sistem öyle ********* veya ********* mı oynuyoruz fazla abartmışsın :) iyi ve kasmadan oynamak istiyorsan 1 işlemci ön belleği 4 mb olsun ve çekirdek gücü çok olsun ( not: çekirdek sayısı değil çekirdek gücü ) 2. si ise internetiniz vınn veya telefon alt tabanlı olmıyacak kablolu veya kablosuz ama telefon ( avea turkcell vodofone turktelekom vs.) olmıyacak ekran kartı mühim değil 3. sü ise darkorbitin başından 12 saat oturuyoruz şimdi dürüst olalım :) bilgisayar ısınır eğer işlemciniz intel üst modelleri ise soğutucunun fişini çekin tövbe ısınmaz eğer biraz daha sıradan modellerden ise bilgisayarınızı biraz aralarda kapatıp dinlendirin veya soğutulmasını güzelce sağlayın (ek olarak darkorbit oynarken alttan müzik , video,team speak,face de dolaşma üst düzey yeni çıkmış büyük performans isteyen oyunları açarsanız 3 - 4 saate bilgisayar ısınır ve fazla olmadan kartları yakmaya başlarsınız )

bu oyunda o bilgisayar kasmaz net iyi ise :) ekran kartın amd tam oyunluk güzel :) ram 4 gb baya iyi toplama almakla iyi yapmışsın ne diyim doya doya oyna :rolleyes::cool::p;)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Temmuz 2014
  17. Do'da oynuyor, ancak ****** de sıkıntılar yaşıyorum :D

18. kardeşim ne yazıkki doğru yazdım :( bu yazdığım sistemlerin hepsinde denedim darkorbiti. pentium 4 lü sistem eski sistemim, core2duo lu sistem arkadaşımın sistemiydi onunla oynamıştım, core2quad ise şimdiki sistemim. yani hepsi doğru :)
    birşey değil modum :) masrafa yapılabilecek birşey yok dediğim gibi hepsini denedim ve hepsinden ortalama bu değerleri aldım. bu arada bunların resmileşmesi mümkünmü? yani demek istediğim bigpoint test yapıp resmi bir değer sunabilirmi bize?

19. Merhaba ,

Forumda başka oyunlardan bahsetmek yasaktır. Bu tür konulara dikkat ediniz.

İyi forumlar.

20. HYDRA

HYDRA User

Benim fps ile ilgil bı sıkıntım yok 60 61 falan ama oyun sürekli koopuyor bu bizim internetten kaynaklı ama tam adamı kescem tam specaballda kargo kutusu toplıycam kopuyor çok sinirleniyorum ve bazen mini harita yüklenmiyor o yüzden patladıgım cok oldu cubıkon keserken fps 20 lere hatta 10 lara düşüyor sadece

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.