Darkorbit için gereken sistem gereksinimleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheDarkMen_2 tarafından 7 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bütün iş ethernet :)

2. Nedir bu ethernet :D

3. sıfır kesinti maks hız demek :)

4. Onu nasıl alacaz ?

5. olm kablolu diilmisin sen zaten kablolu ethernet zaten

6. Bilmiyordum :D

7. :D ethernet kablosunda çarık çürük kopuk ezik varsa kabloyu değiştirmen performansı etkiler...

8. Biraz var aslında... Taşındığımızda değiştiririm...

9. konu sabitlense keşke :p

10. Minimum 2 GB biraz fazla olmuş bence :D Minimum 1 GB yeter oynamak için kasmadan oynamak için 2 GB, Üst düzey 4 GB bence bizim bilgisayarın RAM 896 mb ama Maxthon oynuyorum fps 15 gösteriyor genelde ama sanki fps 35-40 mış gibi oynuyorsun.

11. sportmen70

sportmen70 User

1 gb ile oynamak zor olabilir bide 896 mb ram nasıl oldu :D

12. Valla öyle yazıyor bekle fotoğrafını atayım birazdan :D

13. sportmen70

sportmen70 User

asdasd :D bekliyorum.

14. [​IMG]
    Bilgisayardan çıkmıştım da o yüzden şimdi attım :D

15. sportmen70

sportmen70 User

:D xp olması iyi o yüzden sıkıntı çıkmıyodur.

16. Olabilir :D Bilgisayar bir de 6-7 yıllık :D

17. İşletim sistemi belli bir miktarını kullanır. Yani 80 GB olan hDD'in 76 GB v.b. şekilde gözükmesi gibi birşeydir.

İyi forumlar.

18. oyun ekranı uzun süre hiç kapanmadıysa (2-3 saat) f den kullanılan ram durumuna bakın . oyunda kaldığınız sürece o değer sürekli ufak ufak artar 2-3 gb ramli pc lerde birkaç saatin ardında kasmalar olabilir o durumda sekmeyi kapayıp tekrar açın düzelir. ayrıca onun harici pc +8 yıllık değilse yani p4 ve üzeri ise ram yeterli ise sıkıntı yaşanmaması lazım .sıkıntı yaşayanlar ctrl+alt+del den kaynak kullanımına baksınlar belki başka bişiler vardır arka planda pc yi sömüren . onun harici neti söylemeye gerek yok, iyi oyunlar

19. Başlangıç programlarından gereksiz olanları kapatarak da bir nebze olsun kasma önlenebilir. Ayrıca her saatte bir oyun sekmesini kapatıp yeniden açmak bilgisayarı rahatlatacaktır. Bunun üstüne iyi de bir tarayıcı kullanırsanız bunlar çok güzel kombine olurlar :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.