Darkorbit için

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Van[65] tarafından 23 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Van[65]

Van[65] User

Darkorbit İçin Hangi Tarayıcı Kullanmamı Tavsiye edersiniz . Ve kullandığınz tarayıcılardan hangisi en iyisi ???

2. maxthon.
    maxthon :)

3. Maxthon en iyisi. Bi ara mozilla denemiştim oyunda gecikmeler oluyordu (pcden olsa gerek).

4. ghnengn

ghnengn User

explorer :) şaka tabı oyle profesyonel anlamam tarayıcı işinden ama en çok bılınenlerden chrome kullanıyorum sorun yok arkadaşlar mxthon demiş denemem lazım :)

5. Van[65]

Van[65] User

Maxthonda sayfa çökmessi oluyormu

6. Bende hiç bir sıkıntı olmuyor gayet iyi. Eskiden çok sık sayfa bağlantı sorunu oluyordu oda dns yüzündenmiş. (Şimdi nadir olmaya başladı)

7. Van[65]

Van[65] User

Pc Özelliklerim 3.10 ghz işlemci 4 gb ram 2 gb ekran kartı 64 bit :/ İyimi Yoksa

8. Bende pc kötü sandım. Maxthon düşük pcler için önerilir ama iyi olanları bilemem.

Benimki İntel core 2duo 2.2Ghz, 1 GB ram, 256mb ekran kartı

9. Van[65]

Van[65] User

Hangisini Kullanmamı Tercih Edersin _?

10. Diğer mesajımda da belirttiğim gibi iyi pc için önerebileceğim tarayıcı yok malesef ama her zaman maxthon iyidir :)

En iyisi bütün tarayıcıları deneyerek en uygununu belirlemek.

11. Merhabalar;

Kullandığım pc hemen hemen sizinki ile aynı bende maxthon kullanıyorum gayet memnunum çok kalabalık ortamlar hariç genelde oyunu son enran kalitesindede oynuyorum :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.