darkorbıt ıle ılgılı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™•KRJSTAL▓KAFA•™ tarafından 14 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

lutfen cmler buna bı cae bulsanız cok ama cok sevınırım

1. lutfen cevabınızı bklıyorum.. saygılarımla

oy sayısı 0
    0,0%
  2. lutfen cevabınızı bklıyorum.. saygılarımla

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sa cm krdeslerım hepınıze kolayy gelsın ben sorunum baska dusman tarafından oldurulmemız kendılerı gucluler ok anladık ama durduk yere neden olduruyorlar bbenım demek ıstedıgım adam gıbı kasılamıyoz gorev morev yapamıyoz aynı metın 2 dekı gıbı davet etsın duuelloya gorevı gec adam gıbı kasılamıyoz da yaa lutfen buna bı care bulsanız sevınırım soyle guzel olur bence duello etsınler pvp ıcın yadeyse adam gıbı gorev yapamıyorum grevı gecc kasılamıyoz lutfen sızden rıcam buna bı care bulmanız

lutfen

2. Ancasin

Ancasin User

Oyun savaş oyunu, biz de geçtik o yollardan, biz de yaşadık o sıkıntıları. Hatta ben acemiyken kendi şirketimdeki adamlardan kesmeye çalıştığım mordonu çalmaya kalkışan tipler bile oldu desem inanır mısın? Yapacak birşey yok yani. İstersen harita değiştir, istersen giy kamuflajı x-2 de kutu topla.

3. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Oyunun anlamı savaş üzerine kurulu olduğu için bizim buna yapabileceğimiz birşey bulunmamaktadır görev kasılma bunları kendinize bir klan bularakta yapabilirsiniz ve bunu tek yaşayan siz değilsiniz.

Keyifli Forumlar.
    Kilitlenmesi uygundur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.