DarkOrbit ile ilk zamanlarim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _EİC-lordu_ tarafından 8 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Size DarkOrbit teki ilk zamanlarimi anlatacagim.İlk giris yaptığımda sene 2011 idi.Phonex ile durmadan streuner kesiyordum.Herkes sag alt kosedeki yuvarlaga (kapiymis haberim yoktu) gidip kayboluyordu.Butun tus kombinasyonlarini denedim ama bise olmadi .Ama ben uzun bos zamanlara sahip oldugum icinstetuner keserek bigboy parasi cikarmistim(5saat surdu 2 gun ugrastim.En sonunda bigboy u almistim ve bayagi sevincliydim.O zamanki acik arttirmada herseye 1 credist basiyor ve hizlica credi kasmaya baslamistim.Gecmiae bakarak sabah namazindan sonra goliaht a 15 milyon credist basarak onu satin almistim.Onlan full mp1 ve sgbn-A03 dizyorsum.Artik kasacak bise okulda sıkılip arkadaslarla konusunca atlamayi öğrendim ve hayatim degisti.Bissuru uzaylilar dusman nostromo ve goliahtlar ben cok saskindim.Arkaslarima gore itemlerim iyiydi ama yeni maplardan ve o hayattan haberim yoktu.Oyunda 1-4 /de kasildim ve bu 4-1 haritasina atladim .Kazasiz belasiz oraninda ortasina atladim ve 4-5 e geldim.Ordan daha ileri gidemeyerek 1-4 e geri dondum.DarkOrbit forumlarina girip yeni bilgiler edindim ve oyuna geri dondum.Oynama surem Genelde azdir ama istesem cok girerim imkanim var.Darkorbit anilarim da boyle baslar.Boyle gider.

İyi Eğlenceler.

2. Merhaba ,

Konu açarken uygun bölüme açmaya dikkat ediniz. Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.