Destek Darkorbit indirilmesi

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve 47OkYaNuS47 tarafından 20 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Şimdi bilindiği gibi 2020 de flash sonlanıyor bununla birlikte dark indirmeli olursa bazı oyuncular bu imkandan yararlanamayacak bunun nedeni ise internet cafelerde indirmeli darkorbitin olmaması darkorbit çok oyuncu kaybettiği için internet cafelerde kimse darkorbiti indirmez indirilmesi uğraşli olur.onun için flash player sonlanacagina göre darkorbit ünity3d ye geçebilirmi.

2. Flash desteğinin çekileceğini duymadım lakin bunun bir önemi de yok sonuçta bir çok alternatif teknoloji var HTML5 gibi yapılar varken flasha ihtiyaç olmaz.

3. DUMAN.

DUMAN. User

bu çok saçma olur ikisi çok farlı şeyler

4. Dark indirmeli olursa Oyuncular %40 ı gider

5. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Daha önceden bu konu hakkında duyuru yapılmıştı, buradan okuyunuz isterseniz.
    Konunuzu oyunculardan görüş almanız için uygun bölüme taşıyorum.
    Şahsi fikrim oyunun geçeceği platform hakkında client in başarılı olacağını düşünüyorum bu hangi platform olur bunun bilgilendirilmesi zaten yapılır önceden ve aşırı yüksek boyutlu olacağını düşünmüyorum oyuncularımızın içi ferah olsun :)

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Şubat 2019