Öneri DarkOrbit İndirmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erdem_korkmaz70 tarafından 21 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

DarkOrbit indirmeli olsun mu ?

1. Olsun

oy sayısı 818
    81,7%
  2. Olmasın

oy sayısı 183
    18,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Kesinlikle olmalı

2. indirmeli olması lazım oyun sorunu yaşamayız destekliyorum

3. Çoh deşekkürler arkadaşlar desteğiniz için.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  4. Merak etme günde bir kereden fazla güncel yazmassan kızmazlar, sınır günde 1 güncel.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sayın DOGAN_*_BEYİNİZ_*_ ilk olarak forum üslubunuza dikkat ediniz.Hiç bir fikre saçma vs yazmanız doğru değil saygılı bir şekilde fikrinizi belirtin aksi takdirde ceza alıcaksınız.

Ayrıca bir konunun kilitlenmesine siz değil biz karar veririz.

İyi forumlar

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  6. Darkorbitin alt yapısı benim bildiğim tarayıcı üzerine kurulmuştur . Yeni bir exe dosyası için hack sisteminin en baştan kurulup DarkOrbit ekibinin yeni bir yatırıp yapması gerekir . Vede farkındaysanız exe dosyaları üzerinden oyun daha iyi oynanıyor fakat hackların önüne geçmekte çok zor . Çoğu exe dosyalı oyunları görüyorsunuzdur farkındasınızdır . Neredeyse hepsinde hack var .
    Yanlış bilgi vermeyeyim ama :)
    Saygılarımla SlyferTR

7. -onur5000-

-onur5000- User

Konu güncel arkadaşlar indirilmesi lazım birde bir sorum olacak bu seferde hile ve onun gibi programları nasıl engelliycez ?

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bilgisayara indirilen oyunlarda hilelerin daha sık olduğunu biliyoruz ve her ne kadar engelleme sistemi kurulsada nerdeyse tüm oyunlarda bir başarı elde edilemedi.Darkorbitte uzun zaman önce önemli bir yol kat edildi bot konusunda mücadele her gün devam etmekte ve zaman geçtikçe 100 lerce yeri geliyor 1000 lerce hesap kapatılmakta.Tekrar bir hile bot üremesini istemeyiz açıkçası.

İyi forumlar

9. Kardeşim doğru düşünmüşsün katılıyorum indirmeli olursa çok güzel olur.
    Ama ufak bir detay var. :)
    Oyunumuzu indirdik, kurduk. Oyuna yardımcı hileler çıktı. Hilelerin çalışma mantığı oyunun dosyalarını değiştirerek kamufle birisini kamufle de olmamış gibi görebiliriz. Bu tip hileler çıkabilir. Bunun için Darkorbit Ekibi oyunu açarken dosya kontrol edici program yapsa güzel olur.

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  10. doğru aslında olabilir. dosyaların içine ufak bir kod eklenir bu kod gizlerin kontrol edici bu kodu göremezse oyun açılmayabilir.

11. Oyunu kasmayacak her türlü yeniliğe EVET :)

12. Desteğe devam millet. !!

13. bencede güzel bir öneri ayrıca web le exe arasındaki fark azaltılabilir exe sadece görsellerin pc ye yüklenmesi şeklinde olabilir en azından görseller pc den veriler server dan alınırsa yük epey bi azalacaktır +1

14. Life

Life User

yav modum veya admınım yapmıyosanız kapatın konuyu yapcaksanızda haber verın

15. Desteğiniz için teşekkür ederim :)

En çok oy alan konulardan biri oldu sanırım :)

16. bencede kesinlikle olmalı. +1

17. Merhaba ,

İletilen konular için bunu yapıyoruz v.b. şekilde bize geri dönüş yapılmıyor. Yani bizlerin haberi olmuyor.

İyi forumlar.

18. Oyunun basindan beri bu konu açılıyor o zamanlar da yetkili birisi gerekli açıklamayi yapmisti yani imkansizi zorlamak gibi bir sey sizinkisi

Emege saygi :)

19. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ben baştan beri bunu diyorum zaten darkorbitin eğer böyle bir hazırlığı varsa zaten darkorbit indirilme durumunu düşünmüştür.Ancak böyle bir düşünceleri yoksa bizler ne kadar iletirsek iletelim olmaz yani.Bu çok büyük bir hazırlık gerektiricek yıllar alacak bir durum.Size göre herşey toz pempe :)

İyi forumlar

ım_not_normall bunu beğendi.
  20. herşey aynı kalsın sadece indirilmeli olsun bencede donma sorununda kurtuluruz bnm pc 8 gb ram 2 gb ekran kartı hala donuyor yani indirmeli olsa belki bu olmicak

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.