Öneri DarkOrbit İndirmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erdem_korkmaz70 tarafından 21 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

DarkOrbit indirmeli olsun mu ?

1. Olsun

oy sayısı 818
    81,7%
  2. Olmasın

oy sayısı 183
    18,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. çok iyi bir fikir destekliyorum...

arkadaşlar konuyu üstte tutmaya çalışalım herkes görsün

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Ekim 2014
    BlackGhost™ bunu beğendi.
  2. Bir günde, 1 kere güncel yazılabilir, ve üst üste 2 defa mesaj yazmamanızı rica ediyorum. :)

Ve desteğiniz için teşekkür ederim, anlayışınız için de.

3. Oyum olumsuz

4. ben teşekkür ederim oyunda böylesine köklü bir değişiklik sıkılmış oyuncuları oyuna geri çekebilir ve oyuna yeni üyelerin katatabilir potansiyeldedir...

BlackGhost™ ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

her pc kaldirmaz indirmeyi net cafeden girenler ne olcak aciklamalar yetersiz.

6. Açıklama fazlasıyla yeterli diğer konulara karşın + sorularının tüm cevabı açıklamada var kardeşim, okumadan yorum yazma alışkanlığınız bi bitmiyor.

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

okudum kardesim yoksa niye yazayim 16 sayfayi okumadim tabi ama ilk 3 sayfa okudum resimler guzelde pc gereksinimi kasip kasmicagi 3 d grafik her pc kaldirmaz vs vs cafe vb yerden girenler ne olcak yada gittin bir yere gemime bakayim diyosun ne olcak vb.. ben cok ayrinti aradim sanirim daha iyi olcaksa bu halinden neden olmasin tabikide olabilir..

8. kardeşim bu oyunu geliştiren biz değiliz yani pc gereksnimleri nasıl olur bilemeyiz ayrıca indirme de olacak web tabanlıda erdem bir yerde yazdı bunu yani istemezsen web tabanlı da girmeye devam edebilirsin.

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Lütfen yorumlara karşı daha sakin olunuz.Herkes fikrini beyan etmekte özgürdür.

İyi forumlar

erdem_korkmaz70 ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. Doğri, özr dilerim modum.

11. Güzel Fıkır ancak indirme sart olmasın bu sayede başka pc uzerınden de gırebılır. İsteyen ındırır ıstemyen ındırmez

12. Eğer bu olursa oyuna tekrar başlayacak abartısız 20 arkadaşım var.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  13. sanras

sanras User

gerçekten çok hoşuma gitti oyuna yeni başladım , böyle bir şeyin gelmesini kesinlikle isterim..

14. Kesinlikle böyle bir şey olmalı

15. iEmre

iEmre User

Bu oyun web browser olarak başlamış olabilir fakat client e de dönüstürülebilir. Download olması hic bir zaman kötü değildir . Browser oyunlarında bilgisayarınız ne kadar iyi olursa olsun anlık olarak donmalar saniyelik gecikmeler yaşarsınız ama indirilen bir oyunda dosyalar sizde var oldugu için aynı sıkıntı yaşanmaz zaten darkorbit'in de dosyalarını çok büyük olmadıgı için indirmek de zor olmayacaktır. Arkadaşında dediği gibi indirme seçeneğide eklenir isteyen indirerek isteyen internet üzerinden oynar.

Bazı Mod Arkadaşlarımız ÇOK İŞ ÇIKAR veya Yazılım Ekibini UGRASTIRIR diye yazmıslar bu tarz yazılar yazan mod ve adminlere şunu söylemeden geçemeyeceğim ; İnsanları eğlendirerek para kazanan bir kuruluşun 2-3 bin € maaş alarak çalışan elemanlarının beni daha iyi eğlendirmek için uğraşmaları bir lutuf değil bir ZORUNLULUKTUR. Biz ne kadar eğlenir ne kadar rahat bir şekilde oynarsak şirket o düzeyde fazla kazanç sağlar ve şirket içi para dağılımı da bu şekilde ARTIŞ gösterir.Bigpoint Amcamızın Oğlu Değil Oyun Üreten Bir Firma Tabiki Ugraşacak....
    Bu Yüzden bu tarz yorumlar aslen gereksiz ve komiktir lütfen bu tarz yorumlardan kaçınalım :)

ÖNEMLİ:
    Şu an olmasın olmasın yazan kişilerin client uygulaması geldiğinde ilk indirenlerden olacaklarını biliyorum. Gereksiz Mualefet yani :)
    O Yüzden OYUNU GELİŞTİRMEK adına bu uygulama gelmeli hatta cok geç bile kalındı.

İyi Forumlar :cool:...

Son düzenlenen: 19 Ekim 2014
  16. oh ulen tamamen katılıyorum gardaş !

BlackGhost™ ve iEmre bunu beğendi.
  17. iEmre

iEmre User

Teşekkürler kardeş söylenmesi gerekiyordu. İndirmek İstemeyen yine indirmez ama bunun aksini isteyen kullanıcılarada "gereksiz" veya "saçma" gibi tepkiler vermek itici oldugu kadar yanlıştırda adminler konuyu iletir darkorbit'de yaparsa istemeyen indirmez :)

18. Merhaba ,

İlk olarak genel olarak biz iş çıkar elemanlar yorulur diye birşey demedik. Eğer gözümden kaçan bir durum olmadıysa oyunda bir takım sorunlara neden olabileceğine dair şeyler yazdık. Ayrıca temel sorun Türkiye'deki internet bağlantı alt yapısı ve bant genişlikleri ile ilgilidir. Daha sonra PC ve özelliklerine bağlıdır.

Ayrıca bu zamana kadar takip ettiğim ve incelediğim kadarı ile CLIENT oyunu ayrıca popüler oyunlarda bir çok olumsuz şeyler yaşanıyor. Dediğim gibi bağlantı önemli bir etkendir. Ayrıca sunucuların yurtdışında olması nedeniyle Türkiye'den yurtdışı bağlantı çıkışlarındaki sıkıntılar oyuna da etki ediyor.

İyi forumlar.

19. iEmre

iEmre User

Kusura bakmayın modum yurt dışında bir kaç sunucu kullanan biri olarak size bende şunu söyleyeyim Flash eklentisi Chrome ve benzeri browserlarda kullandıgı byte 'lara göz atıldığında Client server düzeninde calısan bir sistemin sunucu nerede olursa olsun daha sağlıklı olacağına eminim çünki şu an "RSB EMA X4 vb." her şey sunucular arasında anlık veri aktarımı yapılarak ekranlarımıza yansıyor yani resimleri bile bilgisayarımızda aslen mevcut degiller sadece ufak cerezler halinde ufak dosyalarda barınıyorlar ve bu dosyaların orjinal client halleri bizde oldugu zaman iş sadece internet bağlantısıyla alakalı olacaktır. En azından darkorbit üzerine düşeni yapmış ve daha basitleştirmiş olur gerisi kullanıcıların sorunu olarak kalır.

Yorumlarımı biraz iğneleyici bulmuş olabilirsiniz kusura bakmayın bu şekilde olduysa fakat para vererek ürün aldığım bir firma'dır darkorbit ve en nihayetinde benim istek arzu dilek ve şikayetlerimi gözetmelidir ki kendine daha fazla yarar sağlayabilsin.

İyi Forumlar iyi Geceler Yarın Görüşmek Dileğiyle.

SULT4N|S£NC£R bunu beğendi.
  20. Merhaba ,

Önceki mesajımda belirttiğim gibi CLIENT olması bir yönden iyi olabilir fakat diğer yönden bir çok problem yada bir takım sıkıntılara neden olabilir. CLIENT oyunu değilken bir takım dosyalara ulaşılamadığı halde oyunda bir takım illegal şeyler oluyor. CLIENT olursa bir takım şeyler bilgisayarlara kurularak indirilirse daha farklı olumsuzluklara neden olabilir.

Malum bir kaç oyunda CLIENT olarak çalışıyor ve bir çok illegal durumlar yaşanıyor. Bazı arkadaşlarımdan biliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.