Öneri DarkOrbit İndirmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erdem_korkmaz70 tarafından 21 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

DarkOrbit indirmeli olsun mu ?

1. Olsun

oy sayısı 818
    81,7%
  2. Olmasın

oy sayısı 183
    18,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tabutçu99

tabutçu99 User

bence guzel fikir ama kararsızım

2. şunu okuyunca öyle bir rahatladım ki... yazmak isteyip de kelimelere dökemediğimizi sen herşeyiyle yazmışsın helal olsun :)

BlackGhost™ bunu beğendi.
  3. indirme olursa güzel olur birçok kasmanın donmanın önüne geçilmiş olur . ayrıca bazı oyunlarda shield adı altında bir programda oyunun içinde kuruluyor ve oyunu açarken o program oyuna müdahele edebilecek programları tespit edip server a bildiriyor ve oyuna giriş yaptırmıyor . bunların yapılması zor değil bence , oyunu baştan yazanlar onuda yazar korumasınıda .

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  4. Ama sırf illegal yollar olmasın diye bu şekilde devam etmemeli sonuçta Bigboint ufak bir firma değil BOT veya Bug benzeri şeyleri engelleyebilir en basit olarak low haritasındaki BUG u yapanlara ne oldu hiç birşey Cezalar bu şekilde olursa oyuncu caymaz aksıne daha çok yapar.
    Ve zaten Şuanda bile bazı programlar hala kullanılıyor tam anlamıyla kapanmış değil yanı illegal yollar suanda da var

5. iEmre

iEmre User

Modum söylemeyeyim diyorum ama şu durumda varki bu oyun flash ve ram üzerinde kaydeder flash kendisini gecici bellek olarak buda oyunda sadece belleği anlık dondurarak her şeyi yapabilecegin anlamına gelir. 2 - 3 lf4 cıkarmak gibi sadece gerekli kodu bulup ram üzerinde baskı oluşturarak bunu tekrar ettirmek gerekir ki böyle programlarla dolu internet yani ha client ha browser yapacak olan her şekilde yapıyor zaten :)

Eywallah konuya destek veren herkesede teşekkürler bu arada :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ekim 2014
    TheDarkMen_2 ve SULT4N|S£NC£R bunu beğendi.
  6. 251-78

Hiç fena değil, sanırım en çok oy alan konulara girdi...

7. iEmre

iEmre User

251 oy olmuş ve devamını bekliyoruz bu arada modlarımız konuyu iletmeniz icin ortalama katılım nedir acaba?

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar ortalamasıdır odur budur bunlar bizlerin bileceği durumlar.Biz adeletli bir şekilde iletim yapıyoruz siz sadece desteğini veriniz.

İyi forumlar

-RealMardin- ve ım_not_normall bunu beğendi.
  9. bence olursa çok iyi olur istisnasız böyle bişey olursa katılacak bir sürü insan var çünkü diyeceklerki vay indirmeli olmuş bi bakalım falan insanlar meraklanacak buda darkorbitte belli bir üye yükselişine sebep olacaktır bu kaçınılmaz sonuçtur.

BlackGhost™ ve Keremmehmet bunu beğendi.
  10. Umarım kimse bıkmaz...

11. oyun eğer indirmeli olursa oyundan bir sürü acık meydana gelir onu düzeltmek içinse günler yada aylar alabilir bununla başa çıkamıyorlar ındirmeli olunca zaten dosyalarda pc de olucağı için acık vermemek elde değil o yüzden düzelme yapılmadan bence indirme yapmazlar

12. SORRYAGA

SORRYAGA User

Fikir bence de güzel özellikle kasma sorununu azaltacaksa.Programa anti hack koruması vs de eklendiği zaman güzel olabilir.Fakat bunu uygulamadan önce test serverde yaptıkları gibi uygulamanın beta sürümünü yayınlayıp önce uygulamada nerede açık veya sorun olduğunu bulup düzeltilmiş şekilde tekrar bizlere sunabilirler.+1:D

13. Su an hala heiko da mi şirket bilmiyorum da elini cebine atip da böyle bir şey yapacağını sanmıyorum :)

Ekstra isci ekstra masraf ekstra mesai :)

14. modum haklıarkadaşlar güzel bir konu ve ve güncelleme ve fikir havuzunda ortaya attığımız birkaç fikir yapıldı eğer düzenli olarak biz ve modlarımız bu konuyu desteklerse yapılacağından hiç şüphem yok ayrıca bizim bazı isteklerimizi yerine getirdiklerine göre bu konuyada duyarlı olabilecekleri kanaatindeyim...

15. bu fikiri darkorbit çeklişile 3d modellerini vermeden önce beğenmiştim ama şimdi bu fikir gerçekleşirse herkezde darkorbitin 3d modeli olacak bunuda darkorbit yapmaz :(

16. bence hemen umut kesmemeliyiz tamam destekleyen sayısı az ama sürekli konuyu aktif tutmalıyız mod lar bir zaman lar piecess adlı arkadaşımızın türk tasarımı konusunu tepeye iğnelemiştiler ve millet onu gördüğü için hemen bakabilmişti , bu konu için henüz bunu yapmadılar bizimde görevimiz konuyu yukarıda tutup okuyuculara daha güzel göstermek olacaktır.. (erdem kardeş yapabileceğim bişey varsa mesaj olarak atarsın bu konu için)

17. Ancak o konu cok farkli bir boyut ve cidden çok büyük bir destek almıştı

18. iyi hoş diyosun ama bu konu çok eski değil yeni yeni gelişmeye başlayan bir konu zmanla o hale dönüşebileceğini düşünüyorum

19. Bildiğim kadarıyla 2008 den beri bu konu var ki o zamanlar cok cok iyi bir destek almisti ancak daha oncede dedigim gibi yetkili bir kisi cok detaylı ve güzel bir açıklama yapmıştı hatirlayamiyorum aciklamayi ama bende indirilmesini isterim tabiki umarim olur ama fazla bi umuda kapilmayin derim :)

20. Olsada olur olmasada olur xD

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.