Öneri DarkOrbit İndirmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erdem_korkmaz70 tarafından 21 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

DarkOrbit indirmeli olsun mu ?

1. Olsun

oy sayısı 818
    81,7%
  2. Olmasın

oy sayısı 183
    18,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben knk saka saka AS:DA:SD

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  2. arkadaşlar icraat istiyorsanız konuyu güncel tutmalıyız lütfen fikirlerimi sürekli yazalım

BlackGhost™ ve TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  3. haklısın. ama galiba forumdaki herkes oy kullandı :D

BlackGhost™ ve SULT4N|S£NC£R bunu beğendi.
  4. MuAaAH

MuAaAH User

Süper fikir bence lagları sıfıra indirmek için güzel yöntem

5. OLAĞAN ÜSTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  6. herkes oy kullandı demişsin ama kardeş piecessin enketini 2100 kişi oyladı bu işte bir çelişki var bence :)

arkadaşlar yorumlarınızı eksik etmeyin erdem korkmaz konuyu gücel hale getirmeliyiz yani birkaç şey daha eklemekten bahsediyorum . güncel tutmazsak konu kaybolup gidecek...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Kasım 2014
    BlackGhost™ bunu beğendi.
  7. o çok gerekli bir şeydi 3-4 yıla yapıldı sizce bu çokmu gerekli?

8. kardeş türk tasarımının gelmesi güzel hatta harika birşey.o çok gerekli demişsin lafım tasarıma değil , o özellikleri veren başka tasarım yokmuydu sadece ikisi bir arada ve mükkemmel duruşu ile ihtişamı biz türk oyuncular dışında diğer serverlerde oynayan (türk oyuncular hariç) diğer yabancı oyuncular için gerekli mi? ama bu fikir tüm oyunu etkileyecek bir fikir. oyunda donma problemlerini sadece türk serverlerinde yaşanmıyor .Doğal olarak gelecek bu yenilik tüm oyunu kapsıyor ve yerli yabancı tüm oyuncuların işine gelecek bir fikir . Sadece bizleri etkileyen bir konuyla bu tüm oyunu etkileyen konuyu kıyaslaman çok yanlış.

9. güncel

10. sportmen70

sportmen70 User

kasmayı kökünden halledecektir sence en önemli sorunlardan birisi değil mi bu?

11. Bos umutlar ... :)

Bosa çaba

Bo3 gelirse ki özellikleri 15-20 bin arasi kalkan %90 absorbe
    Ki bunu herculle dusunun der susarim 3-4 hatta daha fazla kalkani indirebilen olursa gelsin yanıma

12. kardeş konuyla alakası nedir anlayamadım.

13. Bence konu çok başarılı fakat bir ayrıntıyı atlıyorsunuz.Oyun tarayıcı üzerinden oynanırken oyuncular hile programlarıyla bazı sayısal verileri değiştiremiyordu fakat oyun program haline getirildiğinde bu tip programları kullanma olasılıkları artabilir.Ben bir Hile Koruma Sistemi eklenmesi gerektiğini düşünüyorum eğer fikir canlı kalırsa.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Kasım 2014
  14. daha önceki mesajımda bu konudanda bahsetmiştim shield adı altında yapılacak programa eklenti olarak eklenir oyuna müdahele edebilecek programları ve müdahele çabalarını tespit eder .

15. güncel

16. iEmre

iEmre User

******resmen ya arkadaslar bu oyunun indirmesi cıksın beğenmeyen gene indirmesin yıllarca botla oyun oynandı hala hileler buglar vs 'ler var oyuna indirme gelince bug olur diyorsunuz yok haksız kazanç olur simdi herkes cok haklı kazanıyor low kapısı bugları petle full toplama yapmalar cok normal birseymis gibi bug öylede var böylede var bugun var yarında olacak ve bir yandan düzeltilirken bir yandan yenileri cıkacak . Oyun indirme oldugunda sadece ping düsecek ve seri oynanabilecek bizimde isteğimiz bu destek veren herkese tesekkürler tekrar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Kasım 2014
  17. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kimsenin fikrine müdahele etmeyiniz lütfen.Fikirleri veya yorumları beğenmek zorunda değilsiniz ancak saygı duymak zorundasınız.

İyi forumlar

18. iEmre

iEmre User

Önemsiyorum ve saygı duyuyorumki onlara hitaben bi cevap veriyorum biraz sitemkar bir cevap olması dışında pek bir şey yoktu bakış açısı farkı modum :)

SULT4N|S£NC£R bunu beğendi.
  19. güncel...

her gün bir kere güncel yapabiliyorum bu hakkımı kullanıyorum güncel..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Kasım 2014
  20. senin online olduğunu görünce direk güncellemelere geldim ama geç kaldım biraz :)

BlackGhost™ ve SULT4N|S£NC£R bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.