Öneri DarkOrbit İndirmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erdem_korkmaz70 tarafından 21 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

DarkOrbit indirmeli olsun mu ?

1. Olsun

oy sayısı 818
    81,7%
  2. Olmasın

oy sayısı 183
    18,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bence gayet hoş olmuş teşekkürler.

DESTEK PLS.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  2. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba,

Benim oyum da oyunun indirilip oynanmasından yanadır böylelikle daha rahat bir şekilde oynanabilir

İyi Forumlar.

3. Pes etmek yok ! TR Goliath ve Kademeli Ödeme nasıl geldiyse bu da gelecek !

SULT4N|S£NC£R bunu beğendi.
  4. böyle olursa oyun tadından yenmez olacak fakat bununla birlikte hilelerde artacak.haksızlıklar olacak.buna karşı bir çözüm bulunabilirse neden darkorbit indirmeli olmasın ki ? hem şöyle birşey de olabilir.isteyen tarayıcıda oynasın.isteyen indirip kursun slogan bile hazır yani "ister indir oyna ister giriş yap oyna" gibisinden...Konunun ciddiye alınmasından yanayım ben.

BlackGhost™ ve SULT4N|S£NC£R bunu beğendi.
  5. kardeş onu bizde savunuyoruz isteyen tarayıcıdan oynasın. yok ama böyle ama şöyle memnun olmassan git tarayıcıda oyna demi

desteğe devam :)

BlackGhost™ ve HAYKO_CEPKİN bunu beğendi.
  6. Öylede böylede devam ediyor bu hileler.Maalesef tam çözüm bulunamadı kullananlar kullanıyor.

İndirmeli olduğunda (inşallah) çok güzel olacakta kötü yanı güncellemeler geldiğinde oyunu güncellemek zorunda kalacağız ama buda bizim için sorun değil indirmeli olsun yeter.

7. Modum +350 kişi evet demiş siz hala duruyorsunuz iletin haydi kuruculara !

8. Oooov , yavaş ol dostum !

Forum kurallarını okumanı tavsiye ederim bu gibi yorumlar konuların kapanmasına neden olur.

Konuyu iletin , konuyu ilettinizmi , olması için gerekeni yapın gibi yorumlar yazma.Modlar zaten destek alan konuları iletiyorlar.

Dikkat et.

SULT4N|S£NC£R bunu beğendi.
  9. Pardon :D

10. Kral-87

Kral-87 User

+1 çok iyi olabilir indirilmeli olursa :D

11. 360 oy için herkese sonsuz teşekkürler....

BlackGhost™ ve SULT4N|S£NC£R bunu beğendi.
  12. özellikle arkada youtube falan açıkken haritanın gelmesi yıllar sürüyor indirilirse en azından bu ortadan kalkar +1

SULT4N|S£NC£R ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  13. güncel desteğe devam!

14. 363. oyda benden hayırlısıyla olsun inşallah böyle bir yeniliğe ihtiyac var ama tabikide aynı zamanda zor bir yenilik tüm dükkan buna göre hazırlanmalı alısveriş acık arttırmalar tüm arka menüde ayalarlanıcak bekleyip gorucez :D

15. akla ve mantığa uygun.. Ama oyun sayfasını biraz daha pratikleştirmelisiniz bence.

JOHNPOLJOHNS bunu beğendi.
  16. Daha kötü olur. Alpha ve beta sürümlerinde birçok bug olacak. Ve bazı buglar kalıcı olup oyunda sonsuza dek (yeniden kodlamazlarsa) kalacak. Ve interneti yavaşlar veya kotalılar bundan çekinecek. Bence hala tarayıcı oyunu olması daha iyi.

17. Öncelikle teşekkür ederiz.

Söyler misiniz nasıl daha pratik hale getirebiliriz.Yani size hangi kısım zor geldi bunu söylerseniz yardım etmiş olacaksınız.
    Oyun için kullanılan ****** hack pro vs. programlar yüklendiğinde , hile vb. programlara başvurulduğunda oyun kapanacak.

Önce bu konunun gerçekleşmesi için bugların giderilmesi gerekiyor tabii.

Son olarak konunun tamamını okumadınız galiba.İsteyen tarayıcıdan , isteyen indirerek oynayacak.

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R'in dediği gibi bence Darkorbite yeni tarayıcı lazım oyuna özel :)

18. Arka sayfadan bahsediyorum dükkanın vs. şu anki şeklinden ben memnunum ana sayfaya giriş için gemiyi kullandığımız sayfanın köşesinde bi yer olabilir diye düşünüyorum oyun iyisini yapar tahminimce ama bu fikir olmalı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.