Öneri DarkOrbit İndirmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erdem_korkmaz70 tarafından 21 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

DarkOrbit indirmeli olsun mu ?

1. Olsun

oy sayısı 818
    81,7%
  2. Olmasın

oy sayısı 183
    18,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. off ne zamann gelceekkkk

2. klonaskeri

klonaskeri User

Bence kesinlikle olmalı benim oyun çok kasıyor

3. Allah rızası için artık indirmeli olsun bu oyun böyle cekilmiyo :(

4. Bu konu geri düşmemeli düşemez GÜNCEL !

5. Burdan Darkorbit ' in üst üst ve en üst yöneticilerine sesleniyoruz lüften sesimizi duyun bu yardım cıglıklarına kayıtsız kalmayın please !!!

6. Haha resimlerde güzel.Eline sağlık.Güzel fikir

7. [​IMG]

8. 3D dediniz 1 ay gecmedi oyuna adepte edildi . Oyun Client Olacak Dediniz 2-3 aydır bekliyoruz yeter artık gelsinde kurtulalım şu kasmadan..

9. omercanb3y

omercanb3y User

Gelseydi şimdiye kadar gelirdi :D

10. Bu fikir biran önce hayata geçirilse çok hoş olabilir. Gerçek bir MMO keyfi yaşayabiliriz :) Oyum olumlu, olumlu 616 oy var, bence standartın oldukça üstünde. Umarım üzerinde çalışılır en kısa sürede.

11. romentus

romentus User

öğrenci yurduna geçtim geçeli oyunu oynayamaz oldum, bizi de düşünün az:)

12. WightPro

WightPro User

bu gelsin direk hileye başlar herkez

13. aries123

aries123 User

Güncel..

14. gelseydi şimdiye gelirdi :( yalan oldu heralde indirme işi

15. güncelleyin modlar tekrar üslernize bi söleyin en azndan açıklama yapılsın gelp gelmiyeceği konusunda işkilleniyorz artk :)

16. Çok iyi olur internette donma ve kasma çok oluyor ve oyuncu sayısınında dolayısıyla artacağını düşünüyorum olması gereken bir ihtiyaç:);):p

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.