Darkorbit işletim sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve gazikaplan97 tarafından 19 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben bir laptop almayı düşünüyorum ama çok pahalı almayı düşünmüyorum darkorbiti normal ayarlarında kasmadan oynayabileceğim sistem gereksinimleri nelerdir?
    Laptop için.
    2 gb ekran kartı
    8 gb ram
    Gibi düşünüyordum fakat ekran kartları farklı oluyormuş... 2gb olsa da marka farklı olunca.. İ3 i5 a8 hangisi olmalı? Yardımcı olur musunuz?

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bana kalırsa 2 gb ekran kartı Amd tercihim, olmadı nvidia 2.tercih,ama illaki paylaşımsız ekran kartı almalısınız.İşlemci için i5 orta karar bence tercih edilebilir.a8 bir işlemci yine bana göre i-serisine eş bile kabul edilemez.Amd, ekran kartı ve anakart için tercih sebebi ama işlemci için düşünmeyiniz.Yani kısacası amd ekran kartı ve i5 işlemcili tabiki diğer özelliklerini de inceleyiniz yeterlidir.
    Arkadaşlarımızda tavsiye versinler karar verirsiniz.

Keyifli forumlar..

3. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba

Size tavsiyem en az i5 işlemcili ve 2gb ekran kartlı ki tercihim benım nvidiadan yanadır.

Uzun süredir nvidia ekran kartı kullanan biriyim ve çok memnun kaldığımı belirtebilirim size.

Tabi bütçenizi biraz daha zorlarsanız daha iyi bir pc de alabilirsiniz.

İyi forumlar..

JUPlTER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.