Darkorbit İstemci

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve SPRINGFIGHTER-GE1 tarafından 31 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darkorbit oynayabilmek zor olmaya başladı. İstemci büyük sorun oyunu oynayabileceğim başka bir yöntem var mı ?

2. Aethra

Aethra Forum Moderator Team Darkorbit

Merhaba,
    Bazı özel tarayıcılarla oyuna girmek mümkün fakat Hesap güvenliği açısından bunu önermiyoruz, Hesap çalınma, boşaltılma durumunda yardımcı olmamız mümkün değil.

İyi Forumlar.

3. istemciden oyuna giremıyorum yıklenıyor yazısında kalıyor

intel.cpl yaptım yenıden yukledım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ocak 2023
  4. oyuna yaklasık 2 saatdır girilmiyor.kimse bakmıyormu bu oyuna

5. Aethra

Merhaba,
    Sorununuz nedir?

6. Oyuna giriş yani yükleniyor sayfasında ekran kalıyor. Alt tarafta dolan sarı bölümde K harfine kadar gelıyor ve ilerlemıyor oyuna gırılmıyor

7. Aethra

Darkorbit istemcisinin kısmında sol üst tarafta bulunan ayarlar sekmesinden ön belleği temizleye basın. Daha sonrasında,

C:\Windows\SoftwareDistribution\Download İçerisindekileri sil .

Arama kısmına '"çalıştır" yazın, açın.

- %temp%
    - temp
    - Prefetch
    - Recent

İçerisindekileri sil.

bunlar olmaz ise;

Başlat>çalıştır>inetcpl.cpl>gelişmiş>sıfırla>kişisel ayarları sıfırla tik at
    sonra sıfırla

Bu işlemler ardından büyük ihtimal sorun çözülecektir.

İyi Forumlar.

8. YΛNIK

YΛNIK User

sayın moderatorum yardım etme çabanız ilginiz için teşekkür ederim ama bahsetmiş olduğunuz işlemleri yaptım sonuç alamadım fakat kardeşimin hesabı (tr5) giriş yapılıyor sanıyorum bu problem (ge1) serverinde oluyor. Bugün TR saati ile 11:00' da yapılacak olan bakım çalışmaları sanıyorum olumlu sonuç getirecektir teşekkür ediyorum konunun kitlenmesini arz ederim saygılar.

9. Aethra

Merhaba,
    Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş