Darkorbit İstemcisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SOFİ-GURBANIM tarafından 3 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

işlemci kalksın mı ?

1. kalksın

oy sayısı 5
    71,4%
  2. kalkmasın

oy sayısı 2
    28,6%
  1. Merhabalar herkese ya ben işlemcide girdigim de aşırı kasıyor mesal örnek verecek olsam konfi degiştirince en az 3 4 dk beklemem gerekiryor ama ben savaşa gittigimde ise adam kesemiyorum ama flaş player kalkmadan önce choremeden giriyordum öyle bir sorun yok tu ayrıca oyunu actıgımda ise fbs asırı dusuyor 3 d kullanmıyorum 2 d kullanıyorum kasmaması icin oyun ayarlarından ise geliştirici var ya orda harita,gemi,patlama yani hepsini düşük seviye yaptım ama yinede aşırı kasıyor lütfen buna bir cözüm bulun yada başka bir flaş pleyer bulum choremeden oynaya biliriz ama bu böyle devam ederse oyuna artık girmek istemiyorum bu lag dan dolayı kasmadan oynamak istemiyorum lütfen teknik ekibi diyorsun supporta mı diiyorsunuz hangisi bakıyorsa lütfen rapor düzenleyin gönderin önemle arz ederim

iyi günler darkorbit ekibi :)

2. Yani kısacası işlemciden memnun değilim

3. öncelikle işlemci değil istemci 2d boyutunda kullandığın zaman kasmalar mevcut fakat 3d boyutunda o kadar kasma yok fazla 3d boyutunda denemeni tavsiye ederim

ҚØRҚЦ$ЦẔǤЄИç56 bunu beğendi.
  4. Merhabalar,

Oyunun 3d performansı 2d den çok daha stabil. İstemci yeni olduğu için fps düşüşleri olabilir. İstemci de oluşan hatalar merkeze rapor edilmektedir ve teknik ekip daha iyi bir istemci kullanımı için çalışmalarını sürdürmektedir. Oyun grafiklerinde yer alan ışık, keskinliği yumuşatma ve patlamaları düşürmeniz fps değerlerinizi arttıracaktır. İstemciyi açarken her zaman yönetici olarak çalıştırın. İstemcinin sol üstünde yer alan Ayarlar kısmından, ''Önbelleği Temizle'' işlemini yapmanızı tavsiye ederim.

İyi Forumlar.

5. tamam denerim ama işe yarar mı olmadı deniyeyim

6. wizz46500

wizz46500 User

istemcide 3d de 5 dkde bir kendini kapatıyor bence denemeni tavsiye etmem cıktığı günder beri böyle düzeltemediler gitti

7. adeniza

adeniza User

Bu haliyle oynanmayacağı ve oyuncu kaybı yaşanacağı kesin. Ama bugüne kadar ( bot kullanımı hariç) teknik olarak bütün sorunları zaman içinde çözdüklerini gördüm. Şu anda ben de istemcideki donmalar yüzünden oynayamıyorum. Düzeltileceğini umuyorum.

8. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Denemelerinizde bir çözüme ulaştınız mı?

İyi forumlar dilerim.