Öneri Darkorbit İtici motor özellikleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ToLHıLDaN-DOĞU tarafından 16 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce olmalımı

1. Olabilir.

42,9%
  2. Olamaz.

50,0%
  3. Olabilir fakat geliştirilmeli.

7,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese merhabalar,

Şimdi uzun süredir aklımda kendimce edindiğim oyuna eklenirse harika olacağını düşündüğüm bir eklenti konu var.

Şöyle ki itici motorları biliyorsunuz gemimizin hızını arttırmada önemli bir yerleri var.

ama sadece pasif olarak hız veriyorlar. Peki ya ek özellikleri ve güzel bir görünüşü olsaydı ?..

gel gelelimki motorlara yeni isimler ve özellikler verilirse.

Örneğin;

G3N-8000 Fire

Özellikleri: bu itici motorları full donatınca %10 alınan hasarı azaltma 24 hız artışı. Ve oyun içinde itici motorlarda ateş renginde özel görünüm.

veya

G3N-8000 İce

Özellikleri: bu itici motorları full donatınca her 30 atışta 0.2 saniye boyunca düşmanı yavaşlatma ve 24 hız artışı.

Bu itici motoru full donatınca itici motorlarınızdan buzlu özel görünüm.

Görünüm aşşağıda ekte verdiğim gibi ama sadece bunun için yaptım diğerlerine görünüm koymadım sadece fikir.

ve bu motorları özel bir kapıda lf-4 veya hercules havoc gibi ödül verilmeli.

ki kapıdaki yaratıklarda üsteki gibi özellikler olsun gibi gibi.

Ek; itici motor efekti.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Aralık 2017
    WolfWar bunu beğendi.
  2. WolfWar

WolfWar User

Cidden çok güzel olmuş gerek fikir gerek emek süper kesinikle +1 Oyuna artık yeni itici motor lazımdı :D

3. 1- Oyunda zaten vuruş gücü açısından orta halli oyuncular ve güçlü oyuncular açısından bir dengesizlik varken bu dengeyi daha da çok bozar.

2- Zaten oyundaki bir çok şeyin Galaxy Gates'e mahkum edilmesi sıkıcıyken böyle bir yeniliğin olması ve gene galaxy gates'e mahkum edilmesi mantıksız.

Alfisti35 bunu beğendi.
  4. WolfWar

WolfWar User

Yalnız iyi okuduysan adam hasarı arttırcak dememiş ki alınan hasarı azaltıcak demiş :)

5. kardeşim hasar arttırma demiyorum azaltma diyorum zaten yeterince fazla hasar var bunu düşürmeye odaklı güzel bi fikir bence. :)

WolfWar bunu beğendi.
  6. Bunları sahip olan full tartarus ya da cyborglardan kaçabilecek miyiz?Şu anda bu gemiler normal goliath'tan hızlı gidiyorlar.Bir de adamlar hasarı da az yiyecek olursalar vay halimize.Böyle bir şeyin galaksi kapılarına konması da yine güçlü oyuncuların işine yarayacaktır.Fikir güzel ama bu ekipmanın etkinlik gibi bir şeyle verilmesi daha mantıklı olur.(Cerrah etkinliği tarzı bir etkinlik olabilir.)Ondan sonra ekipmanlar korsan kutularına kaldırılsa daha dengeli olacaktır.

7. WolfWar

WolfWar User

Adam hız arttırcak dememiş ki :)

8. Darion26

Darion26 User

Sonuç olarak yine güçsüzler ezilecek demek istemiş kaldı ki hızından bahsetmemiş yiyecekleri hasar az olursa kesilmezler demek istemiş.

9. Yahu ben mi körüm siz mi körsünüz?

G3N-8000 İce

Özellikleri: bu itici motorları full donatınca her 30 atışta 0.2 saniye boyunca düşmanı yavaşlatma ve 24 hız artışı.

Hem adamın hızı ekstra artacak hem beni yavaşlatacak hem de bu kapılardan ve oyun dengesini bozmayacak öyle mi?!

Sempatik.57 bunu beğendi.
  10. WolfWar

WolfWar User

30 atışta bir 0,2 sanıye hız artışı o kadar hızlı geçer ki hissedilmez bile :)

11. Haklısınız 30 saniyede bir olursa pek etkisi olmaz.Zaten 30 saniyede 2 kere patlıyoruz.Hissedilmeyecek ise koymasınlar o zaman daha iyi olur.Mesela cyborg ya da cerrahın hızı normal goliath'tan 12 fazla ama fark ortada.Bir de mantıklı düşününce darkorbit böyle bir yeniliğe 30 saniye süre koymaz.Oyuncuların malzemeye sahip olmasını teşvik etmek için güzel bir satış politikası uygularlar.Ben böyle bir yeniliğe karşıyım ama fikir etraflıca düşünülüp sunulabilir.

Son düzenlenen: 19 Aralık 2017
    WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.