Destek darkorbit kasıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 纳兹米321 tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.A arakdşlar ben de darkorbit kasıyor hertürlü yöntemi denideim şimdi is az önce bulduğum tatiği chentine negine die bir programlar speed yapıyor adam onu yaparsan ben yer mini acil söyleyin
    a:sporta yönlerdinir veya sporta nasıl girecem acil söyleyin çarımın e postsını değiştiricem

2. Merhaba,

Chat engine adlı program sizin sadece ram'inizi hızlandırır. Yani bilgisayarın işlemleri yaptığı kısmı. Bu da sizi yanıltır. Siz geminizi hızlanmış gibi görürsünüz fakat aslında hızlanmamıştır. Sadece sizin bilgisayarınızda hızlanmış olarak görünmektedir. Gerçekte yani sunucu üzerinde aslında geminizde hiçbir değişim olmamaktadır.

İyi Forumlar.

3. tmm işte oyun hızlanır hızlanmaz mı onu öğrenmek istiyorum ban var mı işin ucunda

4. Merhaba,

Oyunda hiçbir değişim olmaz. Ban da yemezsiniz. Çünkü aslında hiçbir şey yapmıyorsunuz :)

İyi Forumlar.

5. TŞK KONU KİTLENE BİLİR

6. Merhaba,

Ben teşekkür ederim :) Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.