Geri bildirim DarkOrbit Kış Etkinliği Geri Bildirimleri

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve .Paradoks. tarafından 17 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KeNBLoCK

KeNBLoCK User

Bu buz kutusu roket verecek ne zaman gelecek böyle 14 yaşında darkorbit mi olur gözünüzü seveyim

2. titans___

titans___ User

merhaba modum ben skolla alakalı bana kırmızı yanyordu kesdim de ben alttaki haritadan sıkyordum ve kapının bitimine 3 dakka falan var dı cm e sordum çöpü almalısın dedi de oraya geçilen kapının hangisini bulcam derken oyun kasdı o mayın atanlar patlattı gelene kadar kapı kapandı olduğum yerden çöp de görmedim de bu oil hızlandırıcı sayımda artma olmuş bu anahtarla 9 tane yapmıştım 225 eder ondan hani bu sayıya ulaşmak güzelde çöp den almış olsam seyir defterinde görünür mü veya balans da ben iksinde de bulamadım etkinlik ödüllerin de de yok du bilgiziniz var mı ?hani anlamadım boşa skola sıkmayım sade uri vercek se.

3. Viraaa

Viraaa User

skoll yaratiginin ne artisi varki.copunde biseymi var?

4. ayıp be ayıp emek harcıyoruz bıktık oyununuzun sorunlarından gece gece agzımı bozacam

5. Kendim için konuşursam çok güzel etkinlik, feci uri kasılıyor ama gelişmekte olan oyuncular için çok faydalı durmuyor maalesef. Özellikle herkesin sevgilisi (!) mayıncı iceteron npcsi, kasılmayı baya zorluyor ama ona olsun, o da ekmeğinin peşinde be :D
    Benim takıldığım husus, harita mantığında. Atlas haritalarında skoll veya Synk çıkmıyor, bu biraz acayip olmuş. Herkesin güzelce kasılması için PvPye izin vermemişsiniz, bu da harika. Ancak keşke haritaların tamamında tüm NPCler çıksa idi. Mesela 0 ve 1 haritalarında x Frozen Meteroid x çıkmıyor. 2 haritalarında da x Super Frozen Met. x çıkmıyor. Anladık çeşit olsun diye yapılmış ama sağ alt haritalarda feci yüklenmeler oluyor haliyle. Tüm NPCler tüm harita bölümlerinde olsa imiş, tadından yenmezmiş valla :D
    Tebrik ederim, gerçekten güzel etkinlik olmuş.

Archel bunu beğendi.
  6. bu kış etkinliyinde mayın bırakan yaratıktan rahatsız olan yokmu acaba neden hala oyunda ve mayın bırakıyor çok merak ediyorum.oyun oynatmıyor canı sıfıra getirip bırakıyor.heryerden geliyorlar biraz saçma diyecem ama biraz az kalıyor çok saçma bir npc.sanırım yapmayın bu etkinliyi diye konmuş bir npc

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Konunuz Kış Etkinliği Geri Bildirimi konusuna taşınmıştır.

Synk NPC'si rastgele labirentte belirmektedir. Skoll NPC'si hakkında bilgi;
    Skoll Breac'tan kurtuldu ve labirentte dolaşıyor. Donuk Labirent haritalarının herhangi bir yerinde her 5 dakikada bir üç Skoll NPC'si ortaya çıkacak. Ortaya çıktıklarında Labirentte bilgi anonsu yapılacak. Skoll sizi seçerse size saldıracak. Roket alanına girdiğinizde üzerinizde kırmızı ışık yanıp sönmeye başlar. Bu anda ona saldırmayı veya roket alanından kaçmayı seçebilirsiniz. Skoll NPC'si saldırılabilen minyonlar çıkartır.

İyi Forumlar.

8. Etkinlik savaş biletini tamamlayıp çıktım etkinlik pek bana göre değil ıce meteoroid dışında bir özelliği yok skoll veya yıl dönümü kapıları daha güzeldi benim açımdan synk çıkış olayı aşırı anlamsız ödül oalrak doyurucu değildi 2 kere yakaladım görevleri yaparken, skoll çok güçlü yapılmış harita sayısı aşırı fazla buz roketi konusuna gelince bu yıl anlamsız bir şekilde kutulara koyulmadı harita içindeki kutulardan çıkarılsın denildi saatlerce toplasanız bile elle tutulur bir sayı değil ilk çıktığı dönemlerde 200 bin civarı toplayanlara göre şuan aşırı sıkıntılı bir cephane türü ayrıca yılın 1 ay'ı satışa sunulan oyunun kilit unsurlarından. Kısacası yapılan etkinliklere birazda mantık katarsanız en azından oynama hevesimizi kırmazsınız gerçi kaldı mı bilmiyorum.

9. bora_reis

bora_reis User

syn için %50 gemi veriyor diyorsunuz ama tasarımını veriyor düzeltin şunu bari

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.