Darkorbit Kod Etkinligi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HerrMustang tarafından 29 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tauly__

Tauly__ User

Yazıık nasıl bir kod acizliğine düşmüşüzzz :D:D Bari bir tane yeni kod oluşturun da verin.En son DOORANGE'de kaldık yaa ! Günahtır yazık değil mi bize ?:D Birazcık ödül verin lütfen.:D

2. -asterixs-

-asterixs- User

tek kişinin kullandığı şansa bağlı koda karşıyım..adaleti sorgulatıyor insana.. mayıs ayında tek bir kod verdiniz günü dolana dek herkes kullandı..hiç kimseden ne bir ses ne bir itiraz gelmedi..buna ne diyeceksin darkorbit..kod dediğin rakam ve harflerden olusan sayı grupları değilmi..yaz tek kullanımlık herkese tek bir kod.kimseden ses gelmesin..siz dalgamı geçiyorsunuz..isterseniz oluyormuş.örneğini gördük..

*-_GESTAPO_-* bunu beğendi.
  3. _Seyyah_

_Seyyah_ User

Eğer bir hatamız varsa bunu kendinizde aramalısınız , demek ki oyunculara güven vermiyorsunuz ?
    Siz böyle etkinliklerden önce oyuncuların güvenini kazanmalısınız , zaten o zaman da kod dağıtmaya gerek kalmaz , oyundaki oyuncu sayısı kendiliğinden artar.

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar.

Bakın sizinde anlamadığınız nokta şu sanırım, Göçebe adminimiz o kodları tek tek eliyle paylaşmadı Örnek: gece 12de paylaştı forumda zaman ayarı ile yazı paylaşılabiliyor sabah 5:40 da başladı sonrası 3 saat ara 4 saat aralıklar ile sürekli olarak 39 geçe otomatik paylaşıldı.
    Vede ayrıca yukardaki oyuncuya verdğim cevap gayet yerinde çünkü demişki her kod paylaşıldığında hepsini tek gemiye giriliyormuş gibi ibir ithamda bulunmuş lütfen konuyu daha çok uzatmayalım..

İyi Forumlar.

5. la siz dangalakmısınız böyle yapcağınıza herkesin kendi hesabına kod göndersenize...

6. Oto yayınlandığını en başta fark edenlerdenim ben saat her 37 gece alarm kurup kontrol ettim forumu paylaşıldığı anda 2 saniye geçmeden ortadan bir kod kaptım ve yapıştırdım bu arada yapıştırma yerindeki capcha kısmı bile hazırdı. ama kod geçersiz dedi anında diğer kodları denemeye başladım ama genede geçersizdi. 2 ihtimal var ya müthiş hızlı oyuncularımız var yada daha kötüsü

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.