darkorbit kod

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mazlum72 tarafından 14 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mazlum72

mazlum72 User

Ya admin bey çoğu oyuncuya darkorbitten kod gitmiş bana gelmemiş . gereğini yaparmısınız.

2. Support'a başvurabilirsiniz. Benim bildiğim bot bannlamaları olanlara gelmiyor. Mesela bana geldi ama bot kullanan tanıdığıma gelmedi..

3. Ne kodu bu bana hiç bir şey gelmedi ayrıca bugüne kadar ne bot banlaması aldım nede kullandım?

4. bu kod ne işe yarıyo bilginiz var mı bende 1 ay önce başladım oyuna haber bülteni aboneliğimide yaptım fakat banada kod gelmedi

5. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Kod gelmeyen arkadaşlar Ebülten açık olup olmadığını kontrol ediniz. Ayrıca emailinizde gereksiz kutusuna bakınız. Ve engellenmiş ise darkorbit engellemeyi kaldırınız.

İyi forumlar...

6. Kod ne işe yarıyor?

7. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Kod oyunculara dağıtılan hediyeleri içeriyor. Yanlış değilsem kod eline ulaşıp kullananlar 1 adet hades kapısı elde ediyor. Gelmeyen arkadaşlar yukarda belirttiğim uygulamaları yapsınlar.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.