darkorbit kota (veri)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HERŞEYBİZİZ tarafından 5 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kolay gelsin arkadaslar. internet aboneliğini kestik. telefona internet yükleyip oyuna girmeyi düşünüyorum. 2d arka plan kapalı kutu toplayacağım günde 15 saat açık olacak. hiçbirseye girmeden sadece darkorbite baksam o da düşük ayarlarda kutu toplamak yani ne kadar yer sizce 1 ayda. veya 10 gb paket yeter mi

2. Hayrola insanmıyız? robotmuyuz? Yaş kactı acaba merak ettim. Ne okul var nede iş güc galiba 15 saat kutu toplamak oda iyimiş tebrik ederim. Kimse kimseyi kandırmasın niyetinin bot kullanmak olduğunu hepimiz biliyoruz. Bide gelmiş burda internet paketimden ne kadar yer diye soruyorsun.

Begeniceksen internetini çok yer çünkü ara sıra oyuna telefonun internetini açıp giriyorum. Test sunucu 2 aktif olduğunda saatlerce girmiştim ve 350 mb ile 600 mb arasında değişiyordu. Yani diyeceğim 10 gb internet sana maksimum 3 hafta yeter eğer internetini başka şeyler içinde kullanırsan 2 hafta 15-17 gun işini görür. Otomatik güncelleştirme veya virüs olursa 1 günde internetin biter. Yani hayallerin suya düştü

marmarisboy, Soyuz* ve Cillos™ bunu beğendi.
  3. ___GiRdAp

___GiRdAp User

15 saat kutumu ula biz hades için pala toplamaya üşeniyoruz ne ayak bot felansa söylim 2-3 haftaya sunucular birleşirken hallederler arada kaynarsın heveslenme....

4. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Çok uzun süre kutu toplarsanız kutular soğuma süresine girecektir.

Hades kapısında 7 saatte 450 mb internetim gitmişti.

İyi forumlar...

5. bir soru soruyoruz işsiz işsiz insanlar geliyor. ben lise öğrencisiyim 15 tatilde de boşum. siz değilsiniz demek ki size garip geldi 15 saat . 25 saat aralıksız oynamışlığım var. bot felan diyosanız kanıtınız varmı varsa atın yoksa boş yapmayın. bu bir. ikincisi windows güncellemeleri kapalı. interneti darkrbit hariç hiçbisey yiyemez olarak ayarladım. üçüncüsü 10 yetmez diyosanız zaten internetim 30 gb şimdi boş konuşmaktan vazgeçin

kendi yapamıyor ya başkası yapınca hemen bot diyor. iftira kolaydır zor olan kanıtı. isterseniz gemim tr4 de niki de veririm gelip kontrol edersiniz bot mu yoksa kendim mi topluyorum diye

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ocak 2018
  6. Mcqeen

Mcqeen User

15 saat kutu toplamak sıkar. Ben de katlayıcı ve pvp haritalarında topluyorum hem botları kesiyorum pek bir şey gelmiyor saten 5k topluyorsam oda çok nadir 2k saten yakıta gidiyor 3k geliyor tek yararı işte 2 veya 3 gg veriyor ordan kurtarıyorum oda sıkılıyorum genelde ben tallon ve cubikon kasıyorum arada bir paladyum sebrom dolunca uber görevi filan. 15 saat bir insan kutu toplayamaz sıkar adamı.

7. Cillos™

Cillos™ User

Bir de üste çıkmaya çalışıyor. Konuda 1 ay demiş sonra sömestır tatilini bahane etmiş. Bilmiyorsan söyleyeyim o 15 gün, 1 ay veya aylar sürmüyor o tatil. Bu oyunu oynayan herkes konuyu okuduğunda niyetinin bot olduğunu anlar. Masum numarasına yatma yani. 1 saat bile kutu toplasan sıkılırsın ve gözlerin yorulabilir bir de gelmişsin 1 ay boyunca her gün 15 saat toplayacağını söylemişsin.

8. çarşamba yazılılar bitiyor. ayın 10u şubat 5 de tatil bitiyor aşağı yukarı 1 ay eder. bot olduğunu iddia ediyorsan gelip kontrol edersin. oturduğun yerden yazmak kolay. üste çıkmaya çalışıyor diyip kendini mi üste çıkarmaya çalışıyorsun gelip bot bot diye inleyin siz konu açıyorum alakasız şeyler söylüyorsunuz adminim konuyu kitleyiniz zoruna gidenler mi diyim ne diyim saptırmaya çalışıyorlar konuyu

9. uzayl80

uzayl80 User

işe bak sen arkadas uyanık sporda bir oyuncu sanırım 15 saat diyor :) ben 4 saat anca oynabiliyorum bu 15 saat diyor bide cepten oyunu arka plana atacakmış öle yapacakmış bu işleri yanız dikkat et 1 saatte 8 sefer baglantın kopar onuda yazayım sana cep teline fazla güvenme diyorum

marmarisboy bunu beğendi.
  10. iddianız varsa kanıtlarsınız. sizde problem var sanırsam hepiniz 5-6 saatten çok oynayamıyorsunuz. klasik türk milleti. kendi yapamadığı başkasının yaptığı işleri karalar küçük düşürmeye çalışır. siz türkler neden böyle bir huyunuz var anlamıyorum

11. uzayl80

uzayl80 User

sana şöle bir yanıt verm dost benim evdeki fibernet sınırsız şimdi cepten oyunu yükleyip oynasam sadece kutu toplaya girsem 24 saat oyun arka planda olur benim cepteki oyun + cep telinde batarya biterse nolcak 4 satte 1 cep teline bakman lazım batarya bitmişmi diye :D gene hiç yoktan yere belli bir süre sonra baglantı gidecek yine

12. usb ile bağlayacağım orasını da düşündük. şarz bitmez öyle laptop zaten o da şarzda

13. uzayl80

uzayl80 User

peki cep tel doldugu zman nolcak ups takılı ise tam dolu oldugu zman sarj etmesi devre dışı kalıyor yani otomatik doldurmayı deaktif yapıyor mecbur sarj bitecekki ups yi söküp takcan sar j etsin :) dikkat et falza batarya ısınıpda patlamasın :D yalnız pc acıkken sarj eder kapalıyken etmiyor

14. dostum şarz bitmiyor öyle. düşün ki telefonun şarz aletine takılı oynuyorsun sürekli. şarzı azalmaz( aletin amperi düşükse bilemem) öyle düşünüyorsan şarza takılı bırakırım öyle de olur

15. pazar günleri hades dönüyorum 3-4 saat telefonla en fazla100 mb yedi.(en düşük ayarlarda)i 2D de o kadar yemez diye düşünüyorum.

HERŞEYBİZİZ bunu beğendi.
  16. telefonu bozarsın ve amigo nerden biliyon belki pc telin bataryasını sömürcek

HERŞEYBİZİZ bunu beğendi.
  17. Şarz değil şarj.

marmarisboy ve Duck▲ bunu beğendi.
  18. Sen serveri ve oyundaki ismini söyle gerisini boşver. Tabi ismini vermeye yüreğin yeterse.

19. tr4 HΣCŦØЯ

laf cambazlığı yapmayın. kendinizi bişey zannedeceksiniz ;)

verdim bakalım ne olacak. admin arkadaşına felan banlatmaya çalışacak sanırım eleman

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ocak 2018
  20. eskici123

eskici123 User

la furkan oldurdun benı :d ha CICOMADAN slmlar sana kardesım :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.