Darkorbit kotası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **EIC-CIE** tarafından 30 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba.konuyu ne zamandır açıcaktım açamadım neyse şimdi benim evde internet altyapısı yok bir süre daha olmaz gibi de şunu sormak istiyorum telefonumun internetini modem gibi kullanarak bilgisayardan darkorbite girsem en düşük ayarlarda bu çok kota harcarmı sadece kutu fln toplamak için haftada 2 yada 3gün hiç yoktan
    bi konuda gördüm ama tam anlamadım yardımlarınızı bekliyorum

2. ben yurttayken 4 gb sınırsız paket almıştım ve çok harcıyordu.

3. ben bi ara 4 gb kotalı internet ile oynuyordum bi sıkıntı olmuyor sen yine de bazı kota sayar programları var onu indir ona göre rahat şekilde oynarsn

4. bende saatte 20 mb anca gidiyo yüksek ayarlarda

5. Ama telefonun internetiyle daha yavaş mı olur birde telefondan bilgisayara kullanınca daha çok kota gidiyor diyorlar :D bi şekilde denemek istedim olursa çok iyi olur :D

6. telefonun internetinden bende saatte 20 mb gidiyo zaten :) geceleri modem kapalı olduğu için telefonu bağlayıp oynuyorum :) hız konusunda sıkıntı yok kotada sorunsuz

7. Cidden 20mb mi öyleyse sevindim :D şimdide telefondan yazıyorum bu mesajı açıp deneyesim geldi :D ama 500mb kaldı bi sonraki ay 2gb sınırsız paket yapsam yeterli mi mesela haftada 3 gün falan girip sadece kutu fln toplamayı düşünüyorum 1saat 2-8 de :D

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  8. yeter yeter hiç merak etme :)

**EIC-CIE** bunu beğendi.
  9. Çok soru sordum ama ayrıntıyı sevenlerdenim :D son olarak hangi tarayıcı veya programları kullanıyorsun

10. Hocam bir yanlışınız olmasın ?

Yüksek ayarlarda 1 - 1,5 Saat günde oynarsanız , Ay sonunda Kota 6 GB Aşacaktır.Zira denenmiştir.

Saatte 20 MB , Yüksek ayarlarda harcaması , bu kadar düşük olması imkansız.

Net bir oran veremem ancak oyunun yoğunluğuna bağlı olarak 1 Saatlik yüksek ayarlarda kullanım , 50 - 75 MB arasında değişecektir.

Eğer Haftada en fazla 2 - 3 Saat oynacaksanız , düşük ayarlarda ve oyunun yoğun olmadığı saatlerde oynarsanız , 2 - 3 GB Kota yeterli olacaktır diye tahmin ediyorum.

Ancak bu sadece bir tahmin , kesin bilgi verilmesi zor.

Size tavsiyem bir gün 2 - 3 saat düşük ayarlarda oynamanız , ardından 24 saat sonra harcadığı kotaya göz atmanız olur.Bu sayede ortalama bir hesap çıkarabilirsiniz.

Ancak sunucu yoğunsa , oyuncu sayısı ve yüklenen gemi sayısı fazla olacağından kotada sapmalar olacaktır.

11. Hepinize teşekkür ederim bir gün denerim önce uygun 4gb veya 3gb internet paketi bulmam gerek :D şimdilik teşekkürler

12. yani hocam takip ettim 20-30mb civarlarında seyrediyor 1 saatte

13. WightPro

WightPro User

5 sene önce oynuyordum. Günde 12 saat aktiftim. 1 ayda 6gb dolardı bazen aşardı.

14. Merhaba ,

Konu açarken doğru bölüme açmaya dikkat ediniz. Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

15. "Ilk once pc icin opera mini indirin indirdikten sonra turbo modunu calistirin bu neti yavas olanoar icin sikistirma.yapiyor. tam emin degilim ama kotatida koruyor olabilir, oyunu 2d oynayin ve gereksiz tum ayarlari.dusuk.yapin oyuna girerkende kaliteyi dusuk yapin daha sonra pcnizde paylasip netinizi oynayabilirsiniz, fakat darkorbit anasayfasini fazla yenileyip.dolasmayin pcde mobil netle dolasmak.cok kota yer. Hadi iyi oyunlar 30 dkda 4mb yemistir.kotamdan rahatca oynayabilirsiniz."

Alıntı.

16. Opera yükleyip deneyeceğim skylab ve hangar arasında geziyorum sadece :D ona dikkat ederim oyunu kasMadan oynamak için normalde de en düşük ayarlarda oynuyorum kutu fln toplamayı düşünüyorum sadece

BlackGhost™ bunu beğendi.
  17. Kolay gelsin :)

18. Geçen gün gece 12gibi mobil veriden girdim oyuna en düşük ayarlarda ama chrome dan girdim operayı daha yükleyememiştim portalden atladım petten hammadde sattım sonra 2dk fln durdum çıktım oyundan 30mb harcadı ama ilk girişimdi ve anasayfayıda yenilemedim direk oyuna başla demiştim :) neyse bugün arkadaştan operayı yükledim turbo modunu açtım akşama mobil veriyle girmeyi deneyeceğim :)

BlackGhost™ bunu beğendi.
  19. Denedin mi ?

Durum raporu lütfen :D

Not : 2D oynamalı , gereksiz ayarları kapamalısın :)

20. Daha denemedim 400mb kaldı internetim açarsam hepsi biter diye korkuyorum :D 2d en düşükte bırakmıştım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.