darkorbit lazer

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •-»GΛŽÏ•ƒт•ßΞŁΛ«-• tarafından 18 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar benim anlamadığım bişi war
    yani şimdi lzer kapasitemi doldurdum(lf 2) daha fazla alırsam daha fazla mı sıkarım
    yardımlarınız beklitoyorum şimdiden tşk

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Mevcut diroitleriniz var ise tabiki içlerine koyacağınız lazerler ile normalden biraz daha etkili vurabilirsiniz yalnız LF3 olursa bu vuruşunuz daha artacaktır.

3. Gemideki tüm slotları bitirdiysen, droitlerin varsa ve droitlerin içine lazer koymamışsan modumuzun dediği gibi droitlere de koyarsan daha fazla vurursun. Eğer hem gemide hemde droitlerdeki tüm slotlar dolmuşsa alınan lazer topları boşta durur, vuruşa etki etmez. LF-2 100 hasar bonusu, LF-3 ise 150 hasar bonusu verdiğinden dolayı LF-2'lerin yerine varsa LF-3 koyarsan daha fazla vurursun. Ayrıca eğer Leonov değilsen en iyi lazer toplarını droitlere koyarsan yine daha fazla vurursun.

Nefes bunu beğendi.
  4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun bölüme taşınmıştır farklı yorumlar alabilmeniz adına burdan devam ediniz lütfen.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Geminize veya diroitlerinize takamdıktan sonra almanız vuruş gücünüzü arttırmaz.Aldıktan sonra geminize veya diroitlere takmanız gerekmekte.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.