Darkorbit Low (Grup) Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼ΛΜØПЯΛ☼AtA™ tarafından 25 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Grup (LOW) kapısındaki yaratıklar çöp versin mi?

1. ÇÖP VERSİN

96,0%
  2. ÇÖP VERMESİN

4,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darkorbit Low Yani Diğer Adıyla Grup Kapısındaki Yaratıklar'ın Çöp'leri Bildiğiniz Üzere Boş Çıkıyor.

Bu Yaratıkların Çöplerine Rafinelerin Eklenmesini Normal Yaratıklar Gibi Low(Grup) Kapısındaki Yaratıklarında Çöplerinin Dolu Çıkması İyi Olur.

Olumlu ya da Olumsuz Oylarınızı ve Yorumlarınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkür Ederim.

İyi Forumlar.

2. Kurşun

Kurşun User

Merhaba ;

Olumlu Bakıyorum Umarım Gerekli Destek Gelir Kasılmalarda Faydası Olucak Bir Düşünce

İyi Forumlar...

3. Desteğiniz İçin Teşekkürler Kurşun FM.. Umarım Arkadaşlarda Aynı Fikirde Olurlar ve Güzel Bir Sonuç Alırız..

4. zor kredi yapıyoruz en azından orda kasanlar için iyi olur. Fikir güzel gereğini yaparsanız seviniriz.

5. 1gundoncem

1gundoncem User

Bu cok guzel bir fikir. Oyun zevkini artirir ve oyunculara guzel destek olur

6. amon ra kardeş güzel fikir

7. Eyv giyotin kardeş

8. KorGeneraL

KorGeneraL User

Kasarken aynı zamanda bu çöpleri çevirip satarak credi de kasmış oluruz buda çok iyi olur.

9. aslında iyi fikir ben pek girmedin hiç falcon la fanalan savaşmadım benim işime yarar AMA şöyle bir şey var kapıdaki gibi her yer çöp kaynar ve buna hangi depo dayanır? depo dolacak başlarda inerikinleri alamayacaz kalacaz.... ama iyi fikir +1

10. anakin5555

anakin5555 User

11. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

+1 yerine biraz da olsa düşünceni yazarsan daha yararlı olacaktır. :D

12. anakin5555

anakin5555 User

E işte iyi olur 5-2 de kasilma gibi olur cunku orda ticaret te var. Credi de kasariz :)

Son düzenlenen: 19 Haziran 2016
  13. Acikcasi lowdan elde edilen kar bana hitap etmiyo.Isterse bi kamyon ciksin.Ama +1 diyelim tabi ki.

14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Sürekli olarak konulara +1 şeklinde yazmanız uygun değildir.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi yazarak oyunuzu kullanmalısınız.

Keyifli Forumlar.

15. anakin5555

anakin5555 User

Tmm zatrn sonra gorusumu de soledim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.