Darkorbit Mobil "Yardımcı" Uygulaması.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __-DeSTiNY-__ tarafından 23 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Ufak işlerimizi görecek bir yardımcı uygulama çıksa kullanır mısınız?

1. Evet

oy sayısı 11
    91,7%
  2. Hayır

oy sayısı 1
    8,3%
  3. Proje Geliştirilmeli

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni çıkan bağazı oyunlarda denk gelmişsinizdir. ********'in ve ya **********'nın yardımcı uygulamaları var. Aynı sistemi biz niye kullanmayalım ki? Hani oyunu tam olarak oynatmak değilde, ufak tefek işlerimiz için sürekli pc başına geçmeyelim diye bir uygulama. Özelliklerimiz şunlar olabilir:

-Açık arttırma
    -Skylab ve gönderilen hammadde satışı
    -Arge ve başarımlar
    -Galaksi Kapıları
    -Hangar
    -Cephane durumu ve alım satımı
    -Market ve indirimler
    -Uridium Alım-Satımı
    -Uridium veren reklamlar veya mobil özel görevler.
    Örneğin: bu güne özel mobil uygulamadan yapılacak 15 bin uridium alış verişi %20 indirimli.
    x3 lazerinden 10 bin tane al, bin tanede biz verelim.
    Tabi bunlar uygulamayı yaymak için. Bunlar dışında görevlerde pek tabi olabilir.

Bunlar hemen hemen her telefonda ve tablette çalıştırılabilecek basit özellikler. sizlerinde fikrini bekliyorum. Ne dersiniz?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ekim 2015
  2. DraydiBoy

DraydiBoy User

"-Skylab ve gönderilen hammadde satışı" sen bunu ekledigin anda oyunu oynamak zorundasın buda ufak bir şey değil .d hem bu dediğim haricinde diğer geri kalan bir kaç istisna dışın da hepsi yapılıyor.

3. Yo hayır hiçte zorunda değiller. Ona ayrı bir bölüm yazarlar olur biter. O istisnalar hariç yapılanları saniyeler içinde yapmak var, bide türlü türlü şeyler kullanıp ancak uğraşarak yapmak var. Burada şunu örnek verebiliriz. Mobilde face ve twitter uygulamaları niye var ki? Ne güzel browserden gir bak, değil mi? Niye peki? Çünkü daha hızlı oluyor uygulama ile.

4. Merhaba ,

Bölümde konu araması yaparsanız daha önceden açılmış mobil uygulama istekleri ile ilgili konuları bulabilirsiniz. Bir çok kişi gelip aramadan konu açıyor. Bölüm bir biriyle neredeyse aynı bir sürü konu ile dolu ve artık ben bile karıştırıyorum.

İyi forumlar.

5. DraydiBoy

DraydiBoy User

Uygulama yazmayı kolay mı zanettin :) Her Şey "ReadKey; ReadLine" falandan olmuyor işte eğer bugsuz ve diğer tarzda yapılması ilregal olan şeylerden korunması bakımından çok uzun ve zorlu bir yapılan bir uygulama olur hem bunun üyeliklerle aynı şekilde eşleştirilmesi gerekiyor yani işin kısası Mobil Darkorbit cıkartmaları gerekir bu da En iyi bir uygulama olması gerekir nereden baksan 8 ay bu uygulamaya gider aksiliklerden bahsetmiyorum.

6. Onlar oyunu olduğu gibi mobilde istemiş. İkisi aynı şey değil adminim.
    Tek satırlık bir kod var değiştir olsun mu demişim ben orada. Tabi ki bir yapım süreci olacak. ama senin abarttığın gibi değil. Hele bigpoint için, 2 haftalık bir iş. Hazır koruma sistemleri var uygulamalar için. Birini kullanırlar sen orasını dert etme. eşleşme flnda gerekmiyor. Kullanıcı adı ve şifre ile girip ikinci bir panele ulaşacaksın. Hepsi bu. Oyunu koymaya gerek yok. Ayrı bir arayüz yapacaklar sadece. skylabdan gönderilenleri satma kısmı kalsın hadi onun için daha çok uğraşmak gerekir. Hayatında hiç bir kaynak kodunu açıp okumadan gelip burada boş yorumlar yapma lütfen.

7. WolfWar

WolfWar User

Gerçekten çok güzel bir fikir tam destek fakat bu tip konular daha önce açılmıştı.

8. ama tam olarak aynı değiller işte ondan yeni konu açma isteği hissettim. Aynı mantıkta çalışan bir masaüstü uygulaması yapıyolarmış şuan. Mobilede yapılabilir aynısından.

9. Aynen okul ders ödev derken pc ye zaman kalmıyor ki açsam anne baba sölenmesi :(o_O mobilden hemen 5dk düzenlemeler yapılır

10. Telefonunuza PUFFİN tarayıcısını indirin ve hesabınıza girin. Bu dediklerinizin hepsini yapabilirsiniz.
    Ben dışarıdayken veya pc başına geçemediğim zaman böyle yapıyorum.
    Size de tavsiye ederim yani.

11. Benim dediğim 7'den 70'e her android ve ios telefonda, tablette sorunsuz ve kat kat daha hızlı çalışacak bir sistem. tabiki yapılıyor yapılamayan bir şey değil. Hatta ben tabletten tallon kesmeye gidiyorum 10" ekranı var.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.