Darkorbit Mobile

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 10 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Online CD DVD gibi oyunların hepsi akıllı telefonda rahatlıkla oynanırken darkorbit hala 13 yıldır pc içine sıkışmış ve oradan çıkamıyor. Darkorbit artık mobile de olsun çok güzel olacak. Herkesin erişim noktasına ulaştıkça o kadar kullanıcı demek. Darkorbit sürekli yeni özellikler çıkarıyor ama bunlar hep uridium ile oluyor. Kendi oyunun parası ile olabilir yada ihale ile ulaşılmalıdır. Yenilikler sürekli uridium ile gelmesin oyun gerçekten çok sıkıcı oluyor. Böyle devam ettikçe oyun kullanıcı kaybı yaşar. Örnek olarak 100 TL ile neden uridium alayım ki o para ile güzel bir hafta sonu yaşayabilirim oyuna neden veriyim ki sizce dediğim mantıklı mı? Bana kalırsa ben mantıklıyım. Oyun artık düzelsin böyle oldukça oyun oynamak bile istemiyorum. Yaklaşık 1 aydır oynamıyorum takip ediyorum. İyi akşamlar.

2. ŞahFD

ŞahFD User

Bende oyuna sürekli yenilik gelmesinden şikayetçiydim, fakat geçen gün bir mod oyuna sürekli yenilik geliyorsa o oyun gelişmekte, ve hala aktif olduğunun anlamına gelmektedir dedi, şahsen ben tatmin oldum, dediğnide hakli

Özelliklerinin çoğu bence uridium ile çıkmıyor 4 milyon uridiumum varken'de cyborgu alamıyordum 10 bin uridiumum varken'de

Ama uridium fiyatlarinda dediğin gibi bir azalma yapılması lazım eskisi gibi 210 tl olsa tadindan yenmez 330 bin uridiumun şimdi 300tl olmuş..

Ayriyetten darkorbit gibi devasa geniş bir tarayıcı oyununun daha tarayicida bile binbir çeşit sorunu varken, mobile uyarlamalar çok çok zor,

Yine bir mod şöyle yazmıştı, darkorbit ekibi şuan hem yeniliklerle, hem yeni indirilebilir istemci ile hemde botlarla savaş verip onlarla uğraşiyor, mobil için zaman ayırmaları şuan imkansız yazmıştı, haksizda değil..

Önce bi indirmeli istemci çıksında sonra mobil tasarlanabilir.

3. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

2020 yılına yaklaşmışız ama hala indirebilir yok diğer oyunlar 2015 den beri indirebilir oldu darkorbit çok geriden geliyor. Uridium fiyatları düşük olsun diyorsun. Düşük olsa ne olacak oyuna yeni gelen özelliklerin fiyatları yüksek yaparlar yine dengeyi kurarlar. Bence oyunun %75 kasarak oyunun kendi parası ile yapılması daha güzel olur.