Darkorbit nasıl düzelir ?

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve AdeoNeX tarafından 3 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. AdeoNeX

AdeoNeX User

Selamlar. Bu yazıyı nereye yazacağımı bilemedim bu yüzden buraya yazıyorum. Oyun ciddi ciddi ölüyor. Sunucular boş, bottan geçilmiyor. Eğer
    bu oyunu cidden düzeltmek istiyorsanız, haksızlık yapmayı bırakın ve sadece oyunu kolaylaştırın. Örneğin : ezik bir gemi ile kapı yapmak ömür alıyor. Bu insana yardımcı olun ki rahat kapı yapabilsin, kapı yapası gelsin, kapı yapmak insanlara cazip gelsin, acemi gemilere ödüller çoğalsın, Kamikaze 3 olmadan bir kapı yapmak resmen ölüm. İnanın insanın kapı yapası gelmez. Bu kapıları da kolay elde edelim. İnsanların ölü bi oyunu oynamak için vakti yok. PET kasmak ayrı Bi mesele. ikincil olarak yaratıklardan daha çok uri, görevlerden daha çok uri düşebilir.Botları önlemeye çalışmayın. Eğer yaratıklardan düşen uriyi yükseltirseniz, oyuncular kendi çabalarıyla bir şeyler yapabileceklerini anlar, baktılar yapamıyorlar bota başvuruyorlar. çünkü oyun zaten aktif değil. birçok oyuncu maziden dolayı öylesine girip bota vs atıyor. çünkü bot oyunculara haz veriyor. Elde edilmesi zor bir şeyi emek sarf etmeden kazandırıyor. Banlanan hesapları açın, oyun canlansın. Üçüncü olarak, Bonus kutular. gördüğüm üzere bonus kuyulara soğuma süresi koymuşsunuz. gerek yok. eğer gerçekten para kazanmak istiyorsanız, 6 tlye 1 hafta x2 yerine 10tlye 1 hafta x4 katlayıcı koyun ve soğutmayı kaldırın. Bakın insanlar nası uridium isteği ile paketlerinizi alıyor. Yani temel olarak konular
    -Kapıların ciddi anlamda yeni oyuncular için kolaylaştırılması
    -Görev ve NPC ödüllerinin arttırılması
    -Bonus kutu soğuma süresinin kaldırılması
    -4x katlayıcı gibi makul fiyatlara çok kazançlı KISA süreli abonelikler
    Darkorbitin eğlenceli olmasını istiyorsanız pvpyi ulaşılabilir yapmalısınız. Full elit gemiler 2 yıl uğraşmışlar. Yeni oyuncu giriyor ve bu full elitler oyuncuyu patlatıyor. Yeni oyuncunun alabileceği hiçbir yardım yok. 4 5 ay gemi fullemek ne kadar sıkıcı olur düşünsenize, üstelik haritalar botçu dolu, tek bir Grup ile kasılma ihtimali yok. YANİ TEMEL MANTIK
    -Kasılma kolaylaşsın, insanlar rahat rahat pvpye girebilsin. Oyundaki rekabeti KLAN SAVAŞLARI sağlar. Klan savaşları gerçekten çok önemli.
    -ÖLÜ KLANLAR(flood, yıllardır tek bir üyesi aktif olmayan klanlar) Klan arama listesinden silinsin. Sadece aktif klanlar görülsün ki insanlar klanlara katılabilmek için yol bulsun.
    Eski popülariteyi kazanmanın büyük yollarından biri de, Banlı hesapları açıp Facebook Darkorbit gruplarında üyeler aracılığı ile duyurma.
    Şimdi klan savaşları için mantıklı bir ortam : 5V5 arenalar v. s.
    Bir diğer konu
    -PARALI ASKER ETKİNLİĞİ kalıcı olabilir. Katılım şartları düşsün, insanlar birbiriyle bu olay sayesinde tanışabilir. Katılım Şartları Düşecek ve Ödüller cidden artacak. Ancak bunun saatleri olacak. misal 10 - 19.
    Başka konu
    -İnsanların gerçekten görevleri yapası gelmiyor. 200 Uridium için 30dk uğraştıran görev mi olur ?
    bu uridiumu en azından 3000-5000 vs yapın ki insanlar görev yapsın.
    Yazacak daha çok şey var. Ben ve benim gibileri dikkate alırsanız bu oyun tekrar yükselir. Eğer dinlemezseniz Darkorbit tarih olur. içimizde güzel bir mazi.
    BU METNİN GEREKLİ KİŞİLERE ULAŞMASINI UMARIM.

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Düzelir düzenlemesine ama ilk olarak bunu ciddi ciddi kendileri de istemelidir. Şimdi burada madde madde yazardım ama telefondan yazdığım için uzun sürer. Ayrıca zamanında senelerce uğraştım laf anlatmaya çalıştım ama bir arpa boyu ilerleme olmadı. Bu nedenle bir işe yarayacağını yani merkezin pek ciddiye alıp değerlendireceğini düşünmediğim için yazmaya gerek görmüyorum. Zira biraz ileriyi öngörebilselerdi bu oyun şu anda bu kadar kötü durumda olmazdı. :)

Haydi kolay gele :D ;)

ateistkeci ve AdeoNeX bunu beğendi.