darkorbit neden bu kadar para ya düşkün?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -qweugeqwe- tarafından 28 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba
    ben saat 8 gibi oyuna girdim x3 vardı saat 9 oldu 10 a kadar yine x3 çıkıp yine devam etti ve 10 da tekrar başlayıp heralde saat 11 e kadar devam edicek.TR1 şuanda berabt durumda
    bide krnos+spacebal+helix lf4+x3 var oyunda donma muşteşem ötesi.
    artık almanyadan yetkili birisi varsa su foruma gelsin bizi bilgilendirsin.ağız tadıyla bir iki saat oyun oynalaım dioz oyuna giremiyouz.bunla ilgilenen modalarım yazarsa daha iyi olur yada direk pars admin.
    iyi günler

2. Merhaba ,

İlk olarak Darkorbit kimseye zorla uridium alın demiyor. Bazen teknik sıkıntılar nedeniyle telafi amaçlı v.b. nedenlerle peş peşe çıkarabiliyorlar. Alıp almamak tamamen kişiye kalmış bir şeydir.

Bahsettiğiniz oyun sıkıntılarını gerekli yere ilettik fakat ne zaman düzeltilebilir bunu bilemiyoruz.

İyi forumlar.

3. Bide şu TR1'e özel 5LF4 telafisi yapsalar.

4. kıyamet adminim evet kimseyi zorlamıyorsunz uridyum almak için ama darkorbitin yaptığı şeyler bazı insanlara göre zorlama gibi geliyor.
    ama madem oyunda boyle bir hata var bununda telafisi olması lazım

kim darkorbitmi :D :D :D :D

5. Merhaba ,

Bizler iletilmesi gerekenleri iletiyoruz bunun dışında oyun ile ilgili kararlar alamıyoruz. Merkez telafi için bir karar alırsa uygular.

İyi forumlar.

6. Adminim TR1 server i hangi sunucuya baglı ile bi baksınlar herhalde sunucu da sıkıntı var aylık kontrol leri aksatılıyormu nedir :D

7. adminim lf4 için o kadar anahtar aldık oyuna girip sandık açamıyoruz o kadar anahtarı boşuna aldık galiba evde sorun vardır dedik bu gece vakti internet kafeye geldik aynı sorun devam ediyor oyuna girilmiyor napacaz bilemiyoruz sizcede biraz da olsa haklı değil miyiz ?

8. Merhaba ,

Bütün olasılıkları değerlendirip inceliyorlardır diye tahmin ediyorum. :)

Daha önceden dediğim gibi biz ilettik olay teknik ekibin bilgisi dahilindedir.

İyi forumlar.

9. Katlayıcım vardı ve 3 güne bitiyor tr1 az önce berbattı 1saat falan kutu kasıcaktım da boşa gitti :) 5dk falan toplayabildim felaket kasıyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.