Darkorbit neden gelişmiyor? değiştirecek fikire göz atın yada sizde fikrinizi gerçeğe yansıtın.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JohnCooper[JC] tarafından 7 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Fikir Havuzumu nasıl değerlendirirsiniz?

Anketin kapanma tarihi 7 May 2016.
  1. Mükemmel devamı gelmeli ve uygulanmalı

72,7%
  2. Katılıyorum gibiyim ama bazı fikirler oyun anlayışıma ters

9,1%
  3. Olumsuz bu yenilik bir şey vaat etmiyor

18,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İlk önce bahsetmek isterim ki 2009'dan bu yana bir darkorbit oyuncusuyum ve bu oyun aslında benim için hep ilgi çekici olmuştur.

Gelelim fikirlere;
    Darkorbit'in en büyük eksiği oyun çağının gerisinde kalması. Neden mi? Bunun başlıca nedenleri var hadi inceleyelim:
    - Kişisel yeteneğe dayalı oyun olmaması
    - Oyunun çok az çeşitlilikte kalması
    - Hala client'e geçememesi
    - Oyuna kişisel çok para dökülmesi
    - Normal üyeliğin çok aşağı seviyede özellik sunması
    - Level sistemi hiç bir anlam ifade etmemesi
    - Oyunda hiyerarşinin hiç el değiştirmemesi
    - Şirketlerin bir anlamı olmaması (açıklanılacak)
    - Hatalı chat bölümü
    - Oyun içi iletişimin gelişmemesi

Evet arkadaşlar aklımın bir köşesindeki sıkıntıları burada belirttim.
    Şimdi fikir havuzuna geçiyoruz.

Darkorbit hiç bir zaman Goliathtın ilerisine gidemedi daha çeşitli ve farklı güçlerdeki gemiler ortaya süremedi bu oyunda büyük bir sıkıntıya yol açtı ve diğer gemilerin gereksizleşmesine ve hatta kaldırılmasına sebep oldu (örnek Yamato Defcom)
    Peki bize ne lazımdı? gereksiz 250.000 uridiumluk tasarımlar mı? ve en son saçmalıkta öne sürülen cerrah ve pusat'a ne demeli?
    Niye farklı gemiler ve tasarımları ortaya çıkarılmadı. Fazla çeşitlilik her oyunda işe yaramıştır oyuncunun kendi oyun tarzını keşfedip oyunu daha zevkli hale getirmiştir.(Örneğin LoL Dota)
    Bazılarımız yapıldı 3 gemi öne sürüldü düşüncesine kapılabilirler fakat 3 gemiyi incelediğimizde uridium fiyatları ve işlevsizliğinden dolayı (aegis hariç) bir yenilik niteliği taşımadı.
    Her gemiye niye özellik eklenmedi? Örneğin bir piranha tasarımıyla diğer gemilerden kaçabilmeli bir bigboy ekstra kalkan yeteneğine sahip olabilmeli ve nostromo hedefin vuruş ihtimalini düşürecek yeteneğe sahip olabilmeliydi ki bunun dışında bir çok gemi daha öne sürülüp oyunun başından beri hep oyunda yeni başlayanları sömürmüş kişiler tökezleyebilmeliydi ve buda oyunu daha canlı tutabilirdi.
    Gelelim Harita meselesine, haritalar kısa ve farklılık içermiyor uzayın içerisinde karanlık delikler olabilir ve bir anda başka haritanın diğer ucuna gecebilmeli ve bunun için haritanın çok daha genişletilmesi oyundaki manzaranın daha hoş olması çok daha insanın oynamasına sebebiyet verebilirdi. Aynı zamanda yeni haritalar çıkmalı ve güçlüleri bu haritalara yönlendirmeli ve belirli seviyedekilerin x2 3 4 haritalarında daha az deneyim ve puan alarak buralarda dolaşmaları azaltılabilir.
    Haritalardaki uridium miktarı arttırılmalı özellikle düşük haritalarda çünkü oyun gereğinden fazla para çekme taraftarı bu da oyuncunun oyuna güvenini ve oyunu gereksiz ve sadece para olarak görmesine ve oyunun amacından uzaklaşmasına sebebiyet veriyor. Ekibin anlaması gereken şey çok fazla para değil çok fazla kişi ve her kişiden daha az para almak olmalı bu da parasal endişelerini azaltıp daha da çok kazanmalarına olanak sağlar.
    Level sistemine gelirsek sadece görev mi? Ne anlamı kaldı peki? gemilerde seviyeli olmalı 1 seviye uzay pilotu goliath kullanacak yeteneğe sahip olmamalı bunun için çaba gösterip oynamalı ve alınca daha çok mutlu hissetmesi oyunun içindeki kasılma ve yaratık kesmenin eğlencesini arttıracaktır.
    Devamını da getireceğim arkadaşlar okuduğunuz için teşekkür ederim.
    Not: Full gemilerim oldu ve 2 irisli 6 flaxlı arkadaşları öldürmek içimi cızlatıyor çünkü bu arkadaşlarıda oyuna kazandırmak ve oyunu daha eğlenceli olmasını canı gönülden istiyorum.

ELFİDA___ bunu beğendi.
  2. WightPro

WightPro User

sonuna kadar okudum haklısın bende bu oyuna 2009 başladım ve oyuna venomlar flan geldiği zaman oyunun dengesi bozuldu diye bırakmıştım. eski günler diye birdaha başladım ama oyuna yeni başlayanları sürekli patlatıyolar tr3 başladım ve en kötü şirkette vru 1 ayda full itis goli full lf3 flan oldum :D sadece vip aldm o kadar bencede oyunun biraz düzenlenmesi gerek. kalabalık değil ve level sisteminin amacı yok.

3. haklısın oyuna para veremeyen birçok insan var DO cimriliği bırakmalı özel günlerde gelen kutulardan bile hala lcb-10 r-310 çıkıo bu özel günlerde gelen kutularıdan credi ile alınan şeyler koyulmamalı leveller çok anlamsız tek amaçları yeni haritalara geçiş ve yeni görevler başka özelliği yok bunun için level atlayınca belli bazı ödüller verilmeli bölece herkes level atlamak için can atacaktır DO amacı para olmamalı serverlerda oyuncu yok eğer para verilmeden kasılmak daha kolay olsaydı yeni başlayan kişiler oyunu bırakmaz belki o yeni başlayanlar güçlenip oyuna para yatırabilirler ayrıca bu sayede serverda oyuncular artacak ve bölece DO kâr edecektir korsan görevim var yardım edebilecek adam bile bulunmuo ayrıca etkinliklerde çok cimri pet etkinliği geldi modül verilcek dediler kutulardan çıka çıka level 1 modül çıktı DO cimriliği bırakırsa ve parasız gelişmek daha kolay olursa hem bizim için hemde DO için daha iyi olacaktır benim görüşüm budur

4. ELFİDA___

ELFİDA___ User

aslında güzel düşünce ama darkorbitin ne diyeceği önemli onlarda oyuna ilgi gösterme çabasında değiller sanki eskiden bende 5 saatimi bazende tüm günümü oyunda geçirirdim artık sadece sabahları biraz giriyorum arada da 2 3 saat giriyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ekim 2015
  5. Maddelere "DARK cimri" diye ekleyebilirsin. Her düşünceleri para olmuş oyuncu umurlarında değil. Eskiden server kalabalıktı tasarım 250klık tasarımlar yoktu şimdi adam yeni başlayana gelip tek atıyor yarısı boşa gidiyor :D Yenilikleri ve parayı kim düşünüyorsa düzelmez artık.

6. Malesef ki yazdıklarımın bitmemesi yazsam eğer kitap olacağı kanısındayım bu kadar sorun varsa eğer üzülürek söylüyorum ki Almanya bu konuda iyi çalışmıyor diyebilirim. Diğer konularıda görüyoruz ne kadar üzücü o kadar sorun varken adminler cmler istatistik yenilikleri, yok gereksiz içerik sahibi şeyleri ön planda tutuyorlar burada bu konuya değer verilmemesinden de anlaşılıyor her şey.
    İlerisi malesef ki darkorbit'in de hikayesinde anlattığı gibi karanlık ve sonu belirsiz.
    Herkese premium dağıtılıp gereksiz şeylere kafa yorulmasıyla uğraşmak istemiyorum çünkü binanın temeline bakmadan çıkılan kat mutlaka yıkılır.
    Do ekibinin bilmesini istediğim şey burada yazılı olan konunun gerçekleri içerdiği ve asıl önemli olan konulara yönelmesi isteğimdir. Destek veren her arkadaşa teşekkür ederim.

ELFİDA___ bunu beğendi.
  7. ELFİDA___

ELFİDA___ User

keşkeee seni dikkate alsalar :( çok güzel olurdu kendi açılarından büyük kayıpsın bence :( almanlar önem verseydi senin gibilerinin fikirlerine oyun düzelirdi . haritalar boşaldı. esas kapanması gerekenleri kapamadılar. puşhig lere taktılar . sürekli ufak tefek şeylere takıp oyuncuları kaçırdılar:( adamlar bir gecede sp tp leri tavan yapıyo körmü bunlar. oyunu geliştirmeye baksalarya . söylenecek çokkk şey var ama zaten herkes farkında o yüzden susmak en güzeli. seni tebrik ederim . yazın güzeldi .

8. Bence bu kardeşimiz harcamamalıdır güncel.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.