Öneri Darkorbit Olması Gerekliler Listesi, sizce gerekli mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve т®•FдτiнiN•ДsLдNı•т® tarafından 27 Nisan 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

İçerik sorunlarının seyriyle ilgili ne yapılması gerekiyor?

1. Bu sorunun çözümü için uzayda seyr alıp ciddi ciddi bu konunun araştırılması gerekli.

oy sayısı 2
    40,0%
  2. Oyuncularıngiriş ekranıyla bağlantılı bir kapı yapmaları kendi hangarlarına ulaşma işe yarar çözüm

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Hem P.E.T yaratığa dönüşmeli hem de herkesin hangarına girişi kendilerine ait haritası olması lazım.

oy sayısı 2
    40,0%
  4. HEPSİ YAPILSIN AMA Masraftan kaçılmasın.

oy sayısı 3
    60,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. KONU BAŞLIĞIMIZ CUBİKON
    HER ZAMANKİ GİBİ CUBİKON ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRMEYE DEVAM...
    • 1-5, 2-5, 3-5 haritalarında cubikon benzeri bir yaratık(slot) olması gerekli değil mi abi siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
    ADMİN! Hadi buna da konunuz değerlendirilecek yaz. Banlarken herkesin banlanması da iyi oluyor, banlarken konuları değerlendiriyorsun hep, başka işiniz kalmadı mı yoksa? Ama yine de diyeceğim. Hadi cubikon benzeri konusu değerlendirilecek, sisteme verilebilir işaretleri gönder bize 1-5, 2-5, 3-5 haritalarında. Oyunun gerçekliklerini Call OF Duty'ye çevirdi bu ADMİNLER. Büyük harflerle ADMİNLER yazdım.

• Oyuncuların çok sık karşılaştığı bazı sorularla karşılaşıyorum. Size de dek gelmiştir. Oyun akışıyla ilgili bilgim olmasa da bazı sorunlar var abi, acaba bunları güncellemelerde genellikle göremememizin sebepleri nelerdir? Farklı güncellemeleri görüp asıl beklenilen güncellemeyi hiç göremedik sebepleri ne olabilir?

• Temel sorunların temel noktalarından farklı bir yöne seyri gibi bir hareket var sanki oyun akışıyla ilgili, buna ne yapmamız lazım? Aklıma ilk botçuların oyuncuları da etkilediği geliyor ama sorun farklı gibi bence sadece botçular değil yani?:confused.: Farklı bir yere akışın olduğunu da biliyoruz hem.

1) Hammadde ve yakıtlarla ilgili bir yenilik hiç mi göremeyeceğiz acaba? Düşündüğüm konu hakkında mesela galaxy gates olsun bunların geliştirmesine yönelik hiç bir gelişme göremedik sürekli iyileşmeden bahsediyor ama bu konular hakkında yeniliklerin ne zaman yapılacağına dair hiç bir fikri olmayan birçok oyuncu var. Bir seprom ve scrap var abi açıkçası ama proyla veya enduriumla bir yenilik görünmüyor hiç. Bunların dördü de benim için biraz tehlike de gördüğüm maddeler artık. Scrabı hammadde saymak istiyorum artık:)

2) Bu tür yeniliklere ne yapılması gerekir sizce? Ya da olması gerekli yeniliklerin olmayışı neden bir eksiklik olarak hissediliyor. Siz ne düşünüyorsunuz? veyahut da şimdiye kadar P.E.T gibi malzemeler neden bir yaratık olmadı da hala gemiler üzerine kurgulanan bir şeyler var. Bu konudaki eksikliğin giderilmesi için sizce ne yapılması lazım?​

3) Uzay galaxisinde herkes daha kendi hangarına çekilemedi mesela bunu haritalar aracılığıyla neden sağlamak istemiyor ki bu oyun? Temel mantık üzerinden düşünülecek olursa 3 boyut sadece görselde kalmış, tamam kazançlar güzel ama bu 3 boyutun şimdiye kadar çok canlı kurgulanması lazımdı. Birçok oyun tasarlayan firmalar var ve bu oyun hala 3 boyutu da 2 boyutlu görseller üzerinden canlandırmak istiyor. Bundaki düşünce ne olabilir diye soramadan edemiyor oyuncular. Mesela kapılarla ilgili yapılan yenilikler hakkında da oyuncuların birçok sormak istediği soru malum. Bunlar hakkındaki düşünceleriniz nelerdir abi?

4) Sevkiyat halen kapılar üzerinden tam olarak sağlanamadı. Yalnız bir yönden sevkiyatta da oyuncular sorunlarla karşılaşmak isteyecektir artık. Galaxy gates sağlayıcı bir slot veya canavarla şimdiye kadar karşılaşılmadı. Bunun farklı sonuçları çıkardığı da malum bir palladium bence yeterli fakat, bunun üzerinden(gg slotları gibi bir slot veya gg canavarı(gg yaratığı)) bir ilerleme seyri de yapılabilirdi. Yaratığı keseceksin gg parçası için birşeyler çıkacak en azından. Kendi mantığı içerisinde kendi mantığını fark edip, kendi mantığını bulamadı oyun. Bu konunun üzerinden yorumlar yapılması gerektiğini düşünüyorum. Siz ne derdiniz? Sadece bu değil, bunun gibi birçok sorun ve sorularım var. Mesela P.E.T neden bir canavar slotu değil. P.E.T 10 uzay destek gemisi [sonuçta o da gemimiz] yerine, gerçi geminin tasarımları falan mükemmel ama P.E.T 10 yaratığını ELE GEÇİRSEYDİK daha iyi değil miydi? Bu arada mükemmelliğini eleştirmek için dahi demiyorum zaten denmesi ne alaka olurdu gerçi. Güzel bir gemi sonuçta. Gerçekten iyi yani adamım P.E.T10.:p Yoksa Lordakia'nın etkisiyle bir ilgisi mi var? :)o_O
    ---------------------------------

5) Ya bize sonradan mı kendini gösterecek bu oyun kasıldıkça? Oyuncular bu konuyla ilgili uzmanlık alanı yapmak üzereler. Veyahut da bir oyuncunun kendine ait bir hangar haritası olmaması ne kadar düşündürücü bir durum bu oyunu oynayanlar için.​

6) Bu tür anketlerinde sürekli açık kalması gerekiyor mu sizce? Bence darkorbit kendi oyuna kurmuş olduğu şirket sistemini aşamadı. İçimiz dışımız darkorbit yazanlar kalmadı adamım bu devirde. Boss yaratıklar var diye bunlar olmuş olabilir mi ki?

7) Bence senin yanlışın lf4 ve prometheus lazerlerini çıkarmakla oldu abi. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? LF3 bize baya baya yetiyordu. LF3'leri almak gibi bir oyun gerekliliğinin kaybolmasına kimse izin vermek istemiyor. Oyun gerekliliği çünkü kullanıcıların oyunla tanışma faslında bu vardı. Şimdi herkesin isteği prometheus, sen 20 level botçular diyorsun pro kasmak için banlanması lazım diyorsun ama senelerdir bu oyunu oynuyoruz adamım. Sen kendin botçu olduklarını sallıyorsun birazda. Bu adamlarının çoğunun işi LF3'ten sonra Pro lazer oldu bunun farkında değilsin. Bu adamlar da bu oyun için çabalıyor, bunu görmek istemiyorsun. Bence bu tür kişiler sadece kendilerini oyuncu olarak görüyor. Koca LF3 demiyeceğiz de ne diyeceğiz ki? Herkesin kasılmaya ihtiyacı var ve yardım da gerekli oyun içi:oops:. Goliath ve LF3 benzerliğinin Prometheus'a geçtiği de ne malum kardeşim. Belki LF3 yine bir lazer gibi dikilecek karşımıza clon lazerlerinin hepsinden iyi diye oturduğumuz oyunda LF3'ler şimdi ne halde? Bunu nasıl dedirtirsin ki arkadaş. Bu konudaki düşünceleriniz nedir abi? Ben seni gayet iyi biliyorum bu LF3 kasanlara ettiğin şeylerle. Çünkü sen 3 ayda full prometheus dizdin ve gemiye o tp'yi kazandırdın. Şimdi rahatça kasılıyorsun. Full de bir gemin vardı. İkinci gemiyi kasıyor gibisin. Konu da LF3 adamım. Bence LF4 ve Pro Lazer çıkarsan da şu an oyun için [LF3 Plus] veya [ProLF3] yapmanın tam zamanı. Goliath ve LF3'e laf yok adamım valla. _

8) Son olarak diyeceğim ne biliyor musun abi? Bence o botçulardan biri olmak nasıl olurdu bilmiyorum ama biraz düşününce o botçular da sana ders verdi. Sen bunu kabul etmek istemiyorsun. Ne kadar desen de yav botçular olur mu hiç, oyuna neler yapılıyor? Tabi abi haklısın, kimse demez ki zaten botçularla kasılırken bir mantığı var mı ki? Ama şunu bir düşün bak. Şimdi bir botçunun yanaştığını düşün ve otomatik toplayıcısı açık her tarafa gidiyor peti. Haritanın her tarafında toplama yapıyor hem de çok geniş yerlere gidiyor. Seninkinden farkı... Sen normalde gemini hareket ettirmesen P.E.T bunu yapabilir mi? Geniş bir alana yayılır mı? Tıklamazsan 5 saniye sonra çıkış yapar gemi.:eek: Sen bunu dahi botlar yaptı diye oyuncuların P.E.T 10, gemi hareket etmese bile sadece çevresini toplasın isteğindesin ve etrafa P.E.T. 10 yayılmıyor. Böyle bir mantık olabilir mi ki? Senin P.E.T 10'un neden yayılmasın? Dahası da var senin oyundan tıklamadığın zaman 5 saniye sonra çıkış yapıyor. Nereye çıkış yapıyor ki gemi? Botçular bunları yapabiliyor. Ne gemisi çıkış yapıyor ne de P.E.T. 10'da bir sıkıntı var ve sürekli toplamada hem de geniş bir alanda. Seninki geniş bir alanda toplama yapabiliyor mu P.E.T 10'un? Bunları botçular yapabiliyor diye sen bunları kabul edemiyorsun ve bunu görmezden gelip yeni kurallar geliştiriyorsun. Bu mu yani? Sen oyunu botçulardan öğrendiğini de kabul edememişsin artık. Bu olamaz ki. Benim diyeceğim bir şey varsa o botçular sana yardım ediyor ve sen bunu görmezden gelmek istememene rağmen görmezden geliyorsun. Bunun gibi birçok sorunun var senin. Kabul etmiyorsun botçuları. Çünkü onlar botçular ama sana yardım edenler de onlar. Daha sonra hem şu bir gerçek ben bunu dedim diye botçulara ne diyeyim ki abi ben, ben de olsam ne yapalım botçuysa derim açıkçası? Botçuların olması doğru mu da derim ama yardım ettikleri gerçeğini bir kenara atamassın abi. İki gün sonra sana biri inkâr etme diye çıkışırsa şaşırmamalısın. Çünkü sen de bürokratikleştin ama şirket sistemini aşamadın.

Ama bu konuda diyeceğim bir şey varsa onlar tehlikeli ve botçular abi. Bunu iyi bildim ben bu oyunlarda. Şunu da tüm oyuncular görüyor sen bu yeniliklerin çoğunu botçular yüzünden getirmek istemiyorsun abi. Ama ben senin yerinde olsam çoğunu yapardım değişen bir şey olmasa bile yapardım abi, botçuysa botçu. Doğruysa doğru, ne yapalım? Ama o tehlikeli olmaktan öteye gidemez zaten. Sen kafanı takma böyle şeylere abi, benden diyeceğim botçular konusunda bunlar. Ne yapalım o da botçuluk yapmasın. Ben sana botçular şey yaptı, botçuluk yaptı yine diye bir şey demedim ki abi. Botçular da doğruyu buldularsa buldular. Biz de bildik onu yapacağız ve aşacağız bir zaman gelince ne var da yardım ettilerse? Asıl mesele artık botçuluk yapmayacak olmaları, öyle değil mi abi?:D Ama yardım ettilerse ettiler ne yapalım? Onlar da botçuluk yapmasınlar. Bir de hammadde zenginleştirmeyi VIP'e alman büyük açık abi. O da olmasa iyiydi abi açıkçası. Öğrendiğimiz bildiğimiz şeyi de mi şey yapacağız sanki? Hem ne botçusu? En iyisi adam gibi kasılmak. Yapmayacak botçuluğu abi tabi yav:D
    • Bu arada benim ilk anketim bu oldu. Bu adminler bize anket yapmayı da unutturdu. Support işleri arttı bu zamanlarda artık.
    -- Bir sonraki anketimi sevkiyat işini bir çözersem sevkiyat hakkında yapmayı düşünüyorum. Saygılarımla...

Ayrıca şunu da eklemek istiyorum. Biraz da kendine önem ver abi. Şimdiye kadar gemilerine yaptığın yeniliği bir streunerına falan yaptın mı abi? Hala streuner slot gemisi ama haritada bir eski streuneurdan vazgeçemedin mi yani? Slotlara da bir düzenleme çok iyi olurdu. Lordakiaya bir gelişme geldi ama streuner eski ihtiyar gibi kaldı. Lordakiaya'ya yaptığın değişiklik de bir o kadar belli zaten. Bunun üzerinde şimdiye kadar çok şey olması lazımdı. Sam de bu durumda[Saymın]-(Saimon)]. Bunun için Saimon kalelerine baskın yapmaktan başka seçeneğimiz yok. Tamam şimdilerde puan vermiyor olabilir abi Lord ve STRe:rolleyes: goliath da goliath ama streuner gibi bir gemin daha var mı?

Son düzenlenen: 29 Nisan 2023
    KOMA..SE..BIRA bunu beğendi.