Darkorbit on Android

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve VânătoruIl tarafından 5 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba. Son zamanlarda benim android tablet üzerinde darkorbit oynamak için bir yol arıyor biraz zaman geçirdim ve ben bunun mümkün olduğunu keşfederler. Burada robot üzerinde darkorbit oynayabilirsiniz nasıl olduğunu. Bana tarafından yapılan Onun video:

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Tavsiye olarak , Eğer Telefonunuzu seviyorsanız yada yüklü bir miktar ödeyerek satın aldı iseniz , Telefonunuz üzerinden Dark Orbit oynamayınız.

Cep Telefonlarının soğutma sistemleri bilgisayarlar gibi değildir , Dark Orbit ' in sistem gereksinimleri Telefonunuzun işlemci , Ram ve Görüntü biriminin kullanımını maksimuma çıkaracak buda İnanılmaz derecede ısınmasına neden olacaktır.

Şuan Piyasada ki en kaliteli telefonların sistem özellikleri , Dark Orbit için önerilen sistemler ile ucu ucuna yetiyor.

Bu nedenle bu oyunu telefonunuzdan oynamanız , Telefonunuzun ömrünü kısaltabilir.

Tablet ile oynanabilir , Ancak Telefon ile oynanmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum

Keyifli Forumlar

3. Moduma katılıyorum, bende tabletimden giriyorum ama tablet bile kasıyor. Model vermiyeyim ama ablamın aldığı iyi bir telefondan girmiştim 20 dakika civarı batarya ömrü görülür bir şekilde azaldı.
    Ama sınırsız interneti ve taşınabilir şarj aleti olanlar için işlevsel, gemini paladyuma bırakıp gün boyu pala toplayabilirsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.