Darkorbit Online Sayısı Arttırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pragpersal tarafından 26 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbitte Türk Sunucu Serverlarında Birleşme olsun mu ?

1. Evet serverlar birleşsin daha fazla insanlarla oynayarak beraber cubi keserek daha eğlenceli olsun

66,7%
  2. Hayır serverlar birleşmesin az kişi oynayalım. Daha az insanla kasmak daha zor olsun daha eğlenceli

33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pragpersal

Pragpersal User

Arkadaşlar oyundaki online sayısı eskisiytle yani bundan bi 3 yıl öncesineyle yani argelerden önce online sayısı bunun 10 katıydı. Serwerları Birleştirirseler mesela TR4 + TR5 + TR6 Birleşirse yeterli online sayısı el de edilir 1 Serverda geri kalanlarıda Diğer Türk Serverlarıyla birleştirirler ve daha fazla online olur daha zevkli olur. Sizce ?

2. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

daha önce bu konu yüzlerce açıldı (en azından ben böyle bi konu açmıştım tüm mesajlarımı araştırıp buraya linkini koyucam)

neyse tüm konularımı kitleyen modlar heralde bunuda kitler artık :)

3. böyle fikirler önceden vardı arama kısmına server birleştirme yazıp oradan destek verebilirsin

4. Pragpersal

Pragpersal User

Konu kapatma uzmanları kitlemezseniz sevinirim.

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Eğer bu konunun bir benzeri yok ise kapatılmaz merak etmeyin:)şuan kontrol edemedim ama var ise size bildireceğim.

6. Ancasin

Ancasin User

Böyle bir konu vardı, haritalarda oyuncu sayısının artması için +1 vermiştim ama içeriği çok önemli. Bir serverı bir serverla bütünüyle birleştirilecekse bunu desteklerim şahsen, ancak atıyorum tr6'nın bir kısmı tr5'e bir kısmı tr4'e şeklinde olursa (diğer konu böyleydi) olmaz çünkü ciddi sorunlar yaratacaktır. +1 verdim ama diğer konu silinmemişse bu konu kilitlenir :)

7. Merhaba ,

Tüm konuları kilitlemiyoruz zahmet olmazsa sizlerde forumda yada bölümlerde arama özelliğini kullanıp aynı yada benzer konular açılmış mı diye kontrol edin. Bölümdeki konuları inceleyip aynı tür olanları ayırsak bölümdeki konular en az yarıya düşer.

Buradaki konudan devam edebilirsiniz. Başka konularda var fakat yakın zamanda açılmış olduğu için bunu ettim. Çünkü arama yapmıyorsunuz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.