DarkOrbit oynamaktan neden vazgeçtin?

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Pirate-Of-Sky tarafından 23 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bana Darkorbitten gelen mailin başlığı aynen bu "DarkOrbit oynamaktan neden vazgeçtin?". Daha öncesinde aynı mail geldi ve anketi doldurup geri dönüş sağladım. Ankette oyunu bırakma sebebimi botlar ve oyundaki gelişme zorluğu olarak belirttim. Tabi yazdıklarım bu kadar basit değildi? Herşeyi uzun uzun yazdım. Ben sandım ki bu anketi doldurunca DarkOrbit ekibi beni ciddiye alacak ve oyundaki botlara müdahale edecek ve oyun botlardan arınacak. Ama bilin bakalım ne oldu??? Oyun hala bot dolu.

DarkOrbit oyun dünyasının hasta adamı. O eski halinden eser yok şimdi. Nedenini söyleyeyim, botlar. Bu botçular varya onlar bir virüs gibi bu oyuna yapıştı bırakmıyor. E DarkOrbit ekibi de bu virüse müdahale etmeyince virüs büyüdükçe büyüdü. Bot kullanıp herkes general oldu, sonra baktılar yapacak birşey kalmadı, oyunu bıraktılar.

Yani diyeceğim o ki bu "DarkOrbit oynamaktan neden vazgeçtin?" anketleri falan, bir balığın suyun dışında çırpınışlarına benziyor. Ben bu konuyu oluşturunca bu oyunda bir şeyleri değiştireceğimi düşünmüyorum. Kimse değiştiremez. Sadece böyle güzel bir oyunu bu hale getirenlere azıcık öfkemi kusmak içindi. Hem botçulara hemde DarkOrbit ekibine.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Nisan 2019
  2. Oyunu bırakmak en mantıklısı ama emeklerimiz devreye giriyor.

3. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Size gelen mail oyun hakkında son düşüncelerinizi öğrenmek adına bir geri bildirim anketi doldurmanıza yöneliktir. O anketi vermiş olduğunuz cevaplar derlenip merkez ekibe iletilmektedir. Ne yazık ki oyun içerisindeki hiçbir teknik konuda Darkorbit Türkiye Ekibinin yapabileceği bir şey yoktur. Bizler sadece sizler için bizlerden talep etmiş olduğunuz konuları çevirip raporlandırıp merkez ekibe iletmekteyiz. Burada birbirimizi kırmak yerine sakin olup merkez ekibin sorunlarını halletmesini beklemeliyiz. Son olarak lütfen mesaj yazarken üslubunuza dikkat ediniz. Mesajınız tarafımca düzenlenmiş olup ilgili bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Nisan 2019
  4. oben

oben User

vazgeçmek için onlarca sebep varki saymakla bitmez..vazgeçmemek için bir neden söyleyin...evet ben bu anketin en son açıklama kısmına bunu yazmıştım..gerekli mesaj gereken yerlere ulaştımı bilmem ama yinede yazmıştım....

5. Herkes general olamaz ki ama şaka bir yana botlara çözüm gelmez arkadaşım. Çünkü bot kullananlar banlanırsa, oyunda oyuncu kalmaz. Bu sebeple de BP para kazanamaz. Para kazanamazsa oyun kapanır. Bu oyun kapanırsa, BG şirketi biter. Bot kullananlarda bunu biliyor ve korkmadan kullanmaya devam ediyor. Adamlar 1 ayda 2-3 milyon uri kasıyor. Gemiler banlanmazsa bu gidişat iyi değil.