Darkorbit Oynanacak En İyi Tarayıcı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «®βŁДÐΞ•53» tarafından 5 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Chrome ve Maxthon'da bir süre sonra fps düşmeleri yaşanıyor f5 atmak zorunda kalıyorum. 20 dk gibi bir süreye tekabül ediyor bu f5 atma süresi. Daha stabil daha iyi performans veren tarayıcı öneriniz var mı ?

Ekran kartım rx570 4gb
    8gb ram
    Ryzen 5 1.600 işlemci.

2. En uyumlu tarayıcı Yandex diye biliyorum ama denemedim. Firefox kullanıyordum ama Flash problemi yaşadıktan sonra Edge tarayıcısına geçiş yaptım. Bu sefer de F1 gibi tuşları kullanamıyorum. Başka sayfalara yönlendirme yapıyor. Yandex kullanmayı düşünüyorum.

3. uninstable

uninstable User

Opera GX

4. Katılıyorum oyun için tasarlanmış bir tarayıcı zaten.

Twitch entegrasyon, İnernet limitleyici, ram limitleyici, cpu limitleyici, reklam engelleyicisi ve aşırı güzel tasarımıyla şu aralar resmen bayıldığım tarayıcı. Normalde herhangi bir şeyi bu kadar övmem :rolleyes:

Son düzenlenen: 5 Kasım 2019
  5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bildiğim kadarı ile oyunda en iyi performansı Google Chorme, Mozilla Firefox gibi tarayıcılardan alabilirsiniz. Bu tarayıcılar Flash Player için daha fazla optimizasyona sahip. Yine de yakın zamanda çıkan Opere GX tarayıcısın deneyebilirsiniz. Şahsen tasarımı ve bir kaç özelliği ile beğenimi ile kazanmıştı.

İyi forumlar.

lordbastion bunu beğendi.
  6. Yokubono

Yokubono User

Opera gx hala beta sürümünde yani problemleri mevcut. Sadece darkorbit oynamak için kullandığım en hızlı tarayıcı Green Browser’dır. Çoklu sekme internette gezinme için uygun değil. Sadece darkorbit icin kullanılması mantıklı. Normal tarayiciya göre 20-25fps fark görürsünüz. Bunun dışında hem chrome alternatifi hemde kaynak tüketmeyen en düzgün tarayicida Vivaldi’dir. Çok yüksek fpste oynamak istiyorsaniz baska bir sey önemli değilse green browser deneyin. Ama hem günlük işleriniz hemde orta seviyeden hallice dark orbit oynamak icin vivaldi deneyin. İkisindende memnun kalirsiniz

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Ben en son Maxthon kullanıyordum ve gayet iyi performans (FPS) alıyordum. Belki güncelleme geldikçe bozmuş olabilirler. :)

8. Evet, aynı sorunu ben de Chrome ile yaşıyorum.

9. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Edindiğim tecrübeye dayanarak belirtiyorum. Mozilla Firefox ve Google Chrome web tarayıcılarında en iyi oyun performansını elde ettim. Bu bahsi geçen 2 tarayıcıyı sizlere öneririm. Chrome'den memnun değilseniz Mozilla'yıda deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  10. Super Fast Browser tavsiye ederim bulmanız birazzor olabilir piyasda fazla yok ama bulursanız işnizi görür

-=ODIN=- bunu beğendi.
  11. bilgisa
    Pale Moon ve Green browser hafif web browserlardır deneyebilirsin.