Darkorbit Oyun Açığı Cezaları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve maukuttry tarafından 12 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. maukuttry

maukuttry User

Merhaba,
    Ben yıllardır bu oyunu oynayan bu oyunda çok ciddi dostluklar kurmuş, bu oyunun gelişmesi için kafa patlatmış bir oyuncuyum. Konumun silinmemesi için çok sivri dilli konuşmak istemiyorum ancak oyun açıldığı günden beri süregelen bir anlayış var ve maalesef çarklar bu oyunda böyle dönüyor. Eğer bir oyun açığını sıralamadaki gemiler yaparsa o açığı kullananlar ban yemiyor. Oto sorununu çözmek kolay değil bir yazılımcı olarak bunu anlayabiliyorum ancak bariz şekilde oyun açığını kullanan, bu oyun açığını bildirmeyen ve bu açık üzerinden korkunç kaynaklara sahip olan insanlar var. Bu insanlar cezalandırılmıyor. Bir çok klan çılgınlar gibi bu açıkları yapıyor ve cezalandırılmıyor. Maalesef bu oyunun kılıcı sıralamada olmayan gemileri kesiyor.
    Adminler de bunun farkında mı? neler düşünüyorlar? oyuncular neler düşünüyor gerçekten öğrenmek istiyorum.

2. keskinniyo

keskinniyo User

Söylediklerin doğrumu bilmiyorum, Kimseyide itham altında bırakmak istemiyorum ama söylediklerinin olma ihtimali çok yüksek. Kendini onların yerine koy 1000 tane yeni açılmış acemi uzay pilotu hesabı bug kullanıp gemilerini fullediler ne yaparsın tabikide sınırsız hesaplarını kapatırsın, Peki ya 100 tane ilk 200 de olan hesap bug kullanıp zaten ful olan hesaplarını daha da ful yaptılar ne yaparsın tabikide sınırsız kapatmazsın (Kapatırım deme hiçbir şekilde inandıramazsın beni :)) büyük ihtimalle 1 hafta hesap kapatır ve bug ile ne kastılarsa silersin, Burası Dünya üstat, Adaleti sağlamak öyle kolay değil her kişininde harcı değil. Yapacak birşey yok bu işler böyle zaten Dünyada gerçek adalet uygulansaydı bugün birçok şey farklı olurdu.

3. Tpehlevan

Tpehlevan User

Bu nasıl bir ceza Türkiye yetkilisi nasıl adamlar banlanmaz şeref yada Tecrübe puanları nasıl silinmez ayri yekten kazandıkları rinüsk black takip bunlar neden silinmiyor yaptiğiniz açiklama da yok efendim siralamadan silinecekler silmeyin kardeşim ödül verin adamlar bu oyunun hertürlü bug falan vesayre hakkını veriyor bu oyuncular yeter artik kayırdığınız el üstümde tuttuğunuz Türkiye yetkililerinden açik vede bariz şekilde bu oyunculari kolluyorsunuz bende chetten adres vereyim benim gemiyi 14 gün banlayin anca bunu yaparsiniz iki yildir her ay düzenli şekilde para yatiriyorum bu oyuna şunu anladimki ben gerçekten enayim...

Son düzenlenen: 12 Kasım 2020
  4. Merhaba,

Biz oluşan sorunları ve hataları sadece raporlamakla yükümlüyüz. Sizin düşündüğünüz şekilde cezalandırma, banlama gibi bir yetkimiz bulunmuyor. Bizim oluşturmuş olduğumuz raporlamalar ile Merkez ekip bu konuda ne karar veriyorsa onu uyguluyor. Bug kullanan oyuncular ile ilgili elinizde net video, fotoğraf kanıtları var ise Support'a yollamanız ceza ile ilgili işlemlerini hızlandıracaktır.

Kızgınlığınızı anlıyorum. Lütfen biraz daha sakin olup kurduğumuz cümlelere dikkat edelim. Bizler de sizler gibi oyuncuyuz, bu oyunu oynuyoruz ve burada ki tek görevimiz bilgilerimizi yeni oyuncular ile paylaşmak ve yardımcı olmak. Türkiye takımında görev alan yetkililerin herhangi bir oyuncuyu kayırma, ayırma gibi bir girişimi asla olamaz. Açıklamalarla ilgili önce oluşan hatayı detaylı raporlayıp merkeze iletmemiz gerekiyor. Merkez bu raporlamalara istinaden kontroller sonucunda cezalandırma yapıyor.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Kasım 2020