Darkorbit Oyuncular Arasi Pazar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uLTRa! tarafından 9 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Orbit Pazar Olsun mu

1. Evet guzel olur

oy sayısı 7
    58,3%
  2. Hayir olmasin

oy sayısı 5
    41,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uLTRa!

uLTRa! User

Mehaba arkadaşlar. Bence oyuna pazar sistemi getirmek guzel ve kullanisli olabilir. Pazar sisteminden kastim, alisveris gibi bir sayfa. Ancak bu sayfada oyuncular kendi esyalarini satabilecek. Tabii ki sadece uridium ile alinabilenleri.Ve tabiiki belirli kurallar çerçevesinde;

1-Esya, marketteki fiyatindan daha pahaliya konulamayacak. (Boylece pazarda fazlalk ve kielilik olmayacak.)
    2-Esya ister uridium karslignda ister credits karsiliginda satisa sunulabilecek.(Ornegin 1 LF3u 7000 uridium veya 70m credits karsiliginda-fiyatlar rastgele soyledim-)
    3-Yapimcilarinda ufak yardimiyla guvenlik sistemi konulacak. Yani hesaplar arasinda ucuza/bedavaya esya aktaranlar veya ayni hesaplar arasinda arka arkaya gerceklesen para aktarimlari sistem tarafindan tespit edilerek multi kullanim sebebiyle banlanacak.
    4-Esyalar 1-24 saat satisya kakma secenegiyle satisa sunucalak ve pazarda kaldigi saat basina 50 uridium 5 seprom ve 25.000 credits fiyata tabi tutulacak.

Eksiklerim veya fikirde açiklarim varsa yorum yaparak belirtin lutfen.

3-Yapimcilarinda ufak yardimiyla guvenlik sistemi konulacak. Yani hesaplar arasinda ucuza/bedavaya esya aktaranlar veya ayni hesaplar arasinda arka arkaya gerceklesen para aktarimlari sistem tarafindan tespit edilerek multi kullanim sebebiyle banlanacak.
    Bu çok doğru bir tespit bencede aynı e postadan aynı e postaya satış olmamalı vede LF-4 , 250.000 uridiumluk tasarımlar vb. eşyalar bu pazara konulmamalı .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Temmuz 2014
    Hidrata ve org2BordoGüç bunu beğendi.
  2. çpk duşunulmesi gerekn bir konu

3. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

urimi kazanacaz bu şekilde bence hayatta yapmazlar birde geriye kredi kalıyor oda alışverişte var zaten olumsuz benim fikrim

4. Hepsini okuyamadım sebebi ise anlayamadım.Ama oyuncular arası pazar olursa çok çok düşük bir meblada satılsa bile bence kâr olur her türlü.

5. kardeşim kusura bakma ama katılmıyorum
    senelerden beri söylüyoruz ancak olmuyor

1.si ben niçin elit bir malzememi satayım

2.si bu oyunda bu sistemi uygulayan diğer oyunlardaki gibi seviye arttıkça değişen
    gelişen silahlar yok burda 1 lvl adam da aynı itemler kullanabilir 21 lvl adam da dikkat edin bu sistemi kullanan oyunlarda lvl atladıkça yeni ve daha gelişmiş itemler gelir dolayısıyla oyuncu elinde kalan düşük lvl itemi satar ama bu darkorbitte çok ama çok az işler belki lf2-lf3 satılır onun haricinde kimse gidip irisini satmaz

3.sü darkorbitin indirim paketleri var,vip var insanlar uridiumla daha ucuza alım için bunları alıyor ki bu sistemle daha ucuza alınırsa oyunda dengesizlikler olabilir hatta bu indirim paketleri az satar ve bp zarar edebilir ki malum bu şirket bu oyunu babasının hayrına yapmıyor

4,sü şu an elit malzemelerinin çoğunun fiyatı düştü hatta satılmayan malzemeler satışa sunuldu zaten çoğu malzeme krediyle alınabiliyor

6. Çar açıp LF-3'leri BO-2'leri gönderirler haksızlık olur + sistem onu nasıl tespit etsin hem adamda mesela LF-3'ü 1 uridiuma değil 7000 uridiuma koyar yine haksızlık olur olmaz yani.

HAYKO_CEPKİN bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.