Darkorbit Pet10 ile ilgili firikler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [((EFSANELER2))] tarafından 25 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi günler.Darkorbitin yaptığı etkinliklerden topladığımız tamir ve atlama kuponlarını değerlenmesi için bir fikir sunmak istedim.Bildiğiniz üzere önceleri uridium ile olan gemi değiştirme sonraları atlama kuponlarıyla ücretsiz hale gelmiştir.Aynı durumun pet tamiratı içinde yapılabileceği hakkında görüşlerimi paylaşmak istedim.Suan uyumaktan olan tamir ve atlama kupnlarının değerlendirilmesi için pet tamiratının tamir kuponuyla veya atlama kuponuyla yapılması hakkında fikrimi paylaşmış bulunmaktayım.Görüşümün benimsenmesini istiyorum.Gerenin yapılmasını rica ederim.Saygılar....

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Fikriniz için teşekkür ederiz ama paylaşmış olduğunuz Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde mevcuttur. Lütfen desteğinizi oradan veriniz.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Haziran 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.