Darkorbit Pushing

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -turkforce- tarafından 2 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

1. Sunucu Tr6
    Bu 2 Oyuncu Pushing Yapıyor Spporta Şikayet Ettim Ama Gereken Cezayı Vermediler 3 Gündürde Ticketlerime Cevap Vermiyolar Bende Buraya Yazdım Aynı Şekilde Biz Yapınca Neden Direk Ban Alıyoruzda Bunlar Almıyor Gereken Cezayı Verin

2 Hesabında Pilot Profili

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Ağustos 2015
  2. oyunda büyük bi haksızlık var para yatıran rütbeli oyuncular her türlü hileyi yaptıklarına ragmen ban almıyolar şikayet ettigimizde ise haklı oldugumuz durumda bile sorun yok oyuncu temiz diyip geciyolar aynı şeyi biz yapınca direk ban alıyoruz bu konu hakında ilgilenmelisiniz lütfen..

3. Üstelik bunlar sıralamadan adamlar. Biri rest biri baba klanından. Yazık ya vallahi yazık günah şu yaptıkları.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Ağustos 2015
  4. Böyle Rütbe Kasıyormuş Bunlarda Kendiside Sölüyor Zaten Gerekli Cezayı Alması Lazım

5. coder545

coder545 User

gerekli incelemeleri yapiyoruz beklemede kaliniz :D o adamin gemisi kapanirsa oyunu birakicam , her pazar 200tl veriyolar diye hersey serbest onlara , belki videoyu ceken ban yer degerli bigpoint musterisinin adini kirlettigi icin.

6. Evet Dogru Sölüyorsun Sırf Onlar Para Yatırıyor Adminleri Tanıyolar Diye Ban Yemiyolar

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu durumu supporta bildirmişsiniz. Yoğunluktan dolayı cevap gelmemiş olabilir. Yada birden fazla ticket attıysanız bundan dolayıda cevap verilmemiş olabilir.

Forumda banlama vb. işlemler yapılamıyor. Siz başka bir mailden supporta yazınız.

İyi Forumlar.

8. Sorunda orda işte Banlamıyolar Hesabı Sorun Yokmuş Dediklerine Göre Neresinde Sorun Yok Bas Baya Pushing Yapıyor Oyuncu
    2 Ay Önce Aynısını Ben Yaptım Direk Ban Aldık Nedir Bu Haksızlık Adaletsizlik

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Bu video kanıt olarak sunulamaz zaten. Kesilen gemi sadece sizsiniz. Başka bir hesabı sürekli getirip kestiğini kaydetseydiniz gereken işlemler yapılırdı.

Konuyla ilgili support gereken cevabı vermiş.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.